Quick Fix 30 ml

Produkt specifikationer
Varenavn:
Protexin Quick Fix 30 ml
Varenummer:
120550
Vægt:
0,1 kg
GTIN:
5027314501660
Fanetypekategori
Kosttilskud
1.Quick Fix er en velsmagende pasta med pebermyntesmag, der anvendes til opretholdelse af en sund og velfungerende fordøjelse hos heste.
Produktet indeholder det fordøjelsesfremmende aktivstof Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Quick Fix kan med fordel anvendes op til og i løbet af perioder, hvor man ved hestens fordøjelse kan blive udsat for ekstra pres, f.eks. ved ormebehandling, transport, foderskifte m.m.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.
Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor fordøjelsesfremmende aktivstoffer, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere

Tildeles direkte i munden på hesten så længe det skønnes nødvendigt eller efter dyrlægens anvisninger:

Ved normal støtte gives 5 ml dagligt - kan øges til 10 ml dagligt i perioder med ekstra behov.

Sojaolie, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider), Dextrose.


Analytiske bestanddele:
Råprotein 8.3%, Råfedt 58.7%, Råaske 4.5%, Træstof 0.3%. Natrium 0.1%, Saccharomyces cerevisiae (2 x 1012 CFU/kg; 2 x 109 CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).