Gut Bind føl/hest 30 ml

Produkt specifikationer
Varenavn:
Protexin Gut Bind føl/hest 30 ml
Varenummer:
120510
Vægt:
0,1 kg
GTIN:
5027314504296
Fanetypekategori
Kosttilskud
Gut Bind er en effektiv og hurtigvirkende pasta til brug ved akutte fordøjelsesproblemer hos heste og føl.
Produktet indeholder det fordøjelsesfremmende aktivstof Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. I Gut Bind findes der ler typen kaolin, der har til opgave at binde væske i tarmen og medvirke til en hurtigere normalisering af gødningen. Ydermere er tilsat pektin for at danne en lindrende film over tarmepithelet og øge viskositeten af gødningen.
Gut Bind har en tiltalende pebermyntesmag, der gør den let at give til de fleste heste og føl. Kan anvendes i alle tilfælde af forstyrret fordøjelse uanset om denne er forårsaget af foderskifte, medicinering eller blot uro hos hesten.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.
Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor fordøjelsesfremmende aktivstoffer, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Se nedenstående skema. 

Tildeles i munden efter vægt hver 8. time så længe det findes nødvendigt eller efter dyrlægens anvisning:

Spørg altid dyrlægen, hvis dit føl eller din hest har fordøjelsesforstyrrelser.
Tildeles i munden efter vægt hver 8. time så længe det findes nødvendigt eller efter dyrlægens anvisning:

Sojaolie, Pektin, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider)


Analytiske bestanddele:
Råprotein 2%, Råfedt 50%, Råaske 23%, Træstof <1%. Natrium <0.1%, Saccharomyces cerevisiae (2 x 1011 CFU/kg; 2 x 108 CFU/g), Kaolin, Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Doseringsvejledning 

Vægt<100 kg200-500 kg>500 kg 
Dosering 5 ml 10 ml 15 ml