Gut Balancer 400 gr.

Produkt specifikationer
Varenavn:
Protexin Gut Balancer 400 gr. VET
Varenummer:
120540
Vægt:
0,4 kg
Kollistørrelse:
25
GTIN:
5027314504289
Fanetypekategori
Kosttilskud
Gut Balancer hjælper til en normal og velfungerende fordøjelse hos heste.
Det særlige ved produktet er det høje indhold af den fordøjelsesfremmende aktive ingrediens Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Gut Balancer indeholder en del gode fordøjelige fibre, da det er lavet på lucernemel, dette bidrager også til en god smag, så langt de fleste heste spiser det med velbehag.
Produktet er velegnet til heste der har jævnligt forstyrret fordøjelse, hvilket ofte ses ved at de afsætter vand i forbindelse med gødning. Det kan med fordel anvendes i perioder, der kan forårsage pres på fordøjelsen f.eks. transport, medicinsk behandling, konkurrencer, flytninger osv.
Også ved foderskifte som fra stald til græs eller omvendt kan det være fordelagtigt at støtte fordøjelsen lidt ekstra med Gut Balancer.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.
Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor fordøjelsesfremmende aktivstoffer, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Til vedligehold gives 5 g om dagen (½ måleske)
Ved perioder med øget pres: 10 g om dagen (1 måleske)

Produktet kan anvendes til langvarigt brug.

Lucernemel, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider), Bryggeritørgær, Sojaolie.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 21%, Råfedt 5%, Råaske 6%, Træstof 14%. Natrium <0.5%, Saccharomyces cerevisiae (1 x 1012 CFU/kg; 1 x 109 CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).