Acid Ease 3 kg

❌ PT I REST - FORVENTET PÅ LAGER I START JUNI - VI ANBEFALER EQUIGASTRO PHIX
Produkt specifikationer
Varenavn:
Protexin Acid Ease 3 kg
Varenummer:
120530
Vægt:
3 kg
GTIN:
5027314504111
Fanetypekategori
Kosttilskud
Acid Ease er et fiberholdigt velsmagende pulver, der er udviklet til heste med sarte maver og tendens til fordøjelsesproblemer.
Indholdet af calcium- og magnesiumkarbonat sikrer et stabilt pH i mave og tarm og har en dokumenteret effekt på 6 timer i netop maven. Acis Ease indeholder pektin, der øger viskositeten på maveindholdet således, at ”skvulpe-effekten” i maven nedsættes. Aminosyren L-threonin sikrer optimal næring til tarmens celler og sammen med de gode fibre - lucerne og psyllium husk – optimeres tarmens funktion. Acid Ease indeholder desuden det fordøjelsesfremmende aktivstof Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til hestens mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. Heste med sart fordøjelse kan have tendens til lidt vandig gødning, og til dette er der sikret tilførsel af lidt kaolin – et naturligt ler, der binder væske og toksiner i tarmkanalen.
Acid Ease er særdeles velegnet til hesten med følsom mave og fordøjelseskanal – også over langvarige perioder. Det kan også med fordel anvendes i perioder med øget pres ex. høj stævneaktivitet, transport, nyt miljø/foder m.m.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor fordøjelsesfremmende aktivstoffer, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Tildel 50 g (1 måleske) 2 gange dagligt de første 30 dage.
Herefter tildeles 50 g (1 måleske) 1 gang dagligt for vedligehold.

Produktet kan anvendes til langvarigt brug.

Lucernemel, Calciumkarbonat, Magnesiumkarbonat, Psyllium husk, Lignocellulose, Pektin, Dicalcium fosfat, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider).


Analytiske bestanddele:
Råprotein 10%, Råfedt 1%, Råaske 32%, Træstof 14.5%, L-Threonin, Calcium 8%, Natrium 0.1%, Saccharomyces cerevisiae (5 x 1010 CFU/kg; 5 x 107 CFU/g), Kaolin, Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).