Cothivet Sårspray 30 ml

Produkt specifikationer
Varenavn:
Cothivet Sårspray 30 ml
Varenummer:
430460
Vægt:
0,03 kg
Kollistørrelse:
12
GTIN:
3605877190747
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Cothivet er en sårhelende og antiseptisk spray til behandling af alle typer sår og hudskader på alle dyrearter.
Det unikke er den særligt kendetegnet bitre smag, der bevirker, at de færreste dyr ønsker at slikke på de områder, der er påført Cothivet. Den er derfor også yderst velegnet til brug som bitterspray.
Skulle dyret slikke noget af produktet i sig, er dette ikke farligt, da det består af naturlige urteudtræk.
Cothivet har en let lysegrøn farve og kan som sagt påføres direkte i forbindelse med sår, på kompres der ligger på sår eller evt. blot udenpå forbindingen man ikke ønsker dyret skal bide i. Så hvad enten det er den helende effekt eller blot bitterheden man ønsker kan produktet anvendes med stor succes.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Påføres det ønskede område 3-4 gange dagligt for optimal effekt.

Dette gentages indtil komplet heling – eller så længe det måtte skønnes hensigtsmæssigt.

Hydrocotyletinktur (Hydrocotyle asiatica) 89.5%, Lavendelolie 5.8%, Rosmarinolie 1.5%, Hestekastanietinktur 1.2%, Timianolie 0.9%, Cypresolie 0.8%, Lucernetinktur (Medicago sativa) 0.16%, Tidseltinktur (Carlina aucalis) 0.14%.

Produktet indeholder alkohol.