AniLavo 60 ml, Rensevæske

Produkt specifikationer
Varenavn:
AniLavo 60 ml, rensevæske
Varenummer:
430720
Vægt:
0,01 kg
Kollistørrelse:
4
GTIN:
6430028950119
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
AniLAvo® er en unik klar-til-brug skyllevæske, der kan anvendes på alle dyrearter. Den indeholder Resin fra finsk Rødgran, der garanterer dens unikke kombination af antimikrobiel effekt på en lang række bakterier, svampe og gærsvampe samt anti-inflammatoriske egenskaber, der er dokumenteret i flere studier.

Oprindeligt er AniLavo® udviklet til at skylle irriterede analkirtler, men den kan med stor fordel også anvendes til andre hulrum såsom abscesser, fistler og dybe sår (ex. bidsår).
Efter brug af AniLavo® skal der ikke skylles efter, hvilket sikrer, at produktet får lov til at sidde og virke i en længere periode.
AniLavo® er sammensat så den er pH neutral og ikke svier ved anvendelse.

Repolar er et finsk firma, der udvikler og producerer dokumenterede produkter, der alle er baseret på de gavnlige effekter af Resin. Folkene bag Repolar er alle læger og de forsker og udvikler derfor disse naturlige produkter efter farmaceutiske forskrifter og alle processer er ISO godkendte.  Repolar udvikler produkter til både den humane og veterinære sektor og lægger stor vægt på bæredygtighed i produktionen. Med Repolar er der garanti for kvalitet.

Sprøjtes direkte ind i det ønskede område.
Pres herefter væsken ud, gentag oprensningen så mange gange det findes nødvendigt – ved større områder kan der laves en opløsning i forholdet 1:2 med en saltvandsopløsning.
Afslut altid med at sprøjte AniLavo® ind i hulrummet i koncentreret form som efterlades.

Der kan med fordel støttes op med Abilar® 10% eller AniDes® efter hjemsendelse.

Vand, Glycerin, Propandiol, Resin ekstrakt (Harpiks fra Rødgran (Picea Abies)), Polysorbat 20, Kaliumsorbat, Natriumhydroxid.