AniWipe 48 stk, rense wipes

Produkt specifikationer
Varenavn:
AniWipe 48 stk, rense wipes
Varenummer:
430745
Vægt:
0,1 kg
Kollistørrelse:
7
GTIN:
6430028950492
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
AniWipe® er smarte renseservietter, der kan anvendes på alle dyrearter.
De indeholder Resin (harpiks) fra finsk Rødgran, der garanterer den unikke kombination af antimikrobiel effekt på en lang række bakterier, svampe og gærsvampe samt anti-inflammatoriske egenskaber, der er dokumenteret i flere studier.
Servietterne indeholder en opløsning, der hurtigt tørre op uden at efterlade et fedtet lag – i stedet påføres et tyndt lag af den effektive Resin opløsning.
AniWipe® er fri for parfume og alkohol og svier derfor ikke. Yderst velegnet til irriterede hudfolder i ansigtet på dyrene eller til aftørring af røde poter.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Repolar er et finsk firma, der udvikler og producerer dokumenterede produkter, der alle er baseret på de gavnlige effekter af Resin. Folkene bag Repolar er alle læger og de forsker og udvikler derfor disse naturlige produkter efter farmaceutiske forskrifter og alle processer er ISO godkendte.  Repolar udvikler produkter til både den humane og veterinære sektor og lægger stor vægt på bæredygtighed i produktionen. Med Repolar er der garanti for kvalitet.
Aftør området 1-2 gange dagligt eller efter behov.
Servietterne måler 12x16 cm og der forefindes 48 servietter i en pakke.
Vand, Glycerin, Isopentyldiol, Propandiol, Resin ekstrakt (Harpiks fra Rødgran (Picea Abies)), Phenoxyetanol, Methylpropanidol, Caprylhydroxyamid syre, Natriumhydroxid.