Abilar Human 10% 20 g, Sårsalve

Produkt specifikationer
Varenavn:
Abilar Human 10%, 20 gr.
Varenummer:
430700
Vægt:
0,05 kg
Kollistørrelse:
12
GTIN:
6430028950010
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Abilar® 10% er en unik sårsalve til alle dyrearter. Den indeholder 10 % Resin (harpiks) fra finsk Rødgran, der garanterer dens unikke kombination af antimikrobiel effekt på en lang række bakterier, svampe og gærsvampe samt anti-inflammatoriske egenskaber, der er dokumenteret i flere studier.

Salven er let vandafvisende og har en utrolig blødgørende effekt på huden, der lindrer og hjælper sårranden til bedre heling. Flere in vitro test har også påvist dens gode evne til at støtte reepitaliseringen.

Det er utrolig let at arbejde med Abilar® 10%, da den let smøres ud og relativt hurtigt optages af huden. Salven svier ikke!

Abilar® 10% kan påføres dybe sår samt overfladiske skrammer og må også bandageres, hvis der måtte være behov for dette. Påføring har vist en gavnlig effekt i forhold til overdreven udvikling af granulationsvæv, som ofte kan ses hos heste.
Den kan udover sårpleje også anvendes til tørre og sprukne albuer og snuder, irriterede røde poter samt generelle irriterede hudområder. Mulighederne er mange og brugen er sikker for både dyr og ejere.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Repolar er et finsk firma, der udvikler og producerer dokumenterede produkter, der alle er baseret på de gavnlige effekter af Resin. Folkene bag Repolar er alle læger og de forsker og udvikler derfor disse naturlige produkter efter farmaceutiske forskrifter og alle processer er ISO godkendte.  Repolar udvikler produkter til både den humane og veterinære sektor og lægger stor vægt på bæredygtighed i produktionen. Med Repolar er der garanti for kvalitet.

Påsmøres direkte i sår eller på huden i det ønskede område 1-2 gange dagligt.
Evt. oftere hvis området væsker en del eller dyret kan komme til at slikke det af (ex. snuden).

Vaseline, Paraffin, Resin (Harpiks fra Rødgran (Picea Abies)), Denatureret alkohol, Mikrokrystallinsk voks, Sorbitanoleat, Bivoks, Ricinusolie, Stearinsyre.