AniDes 50 ml, Sårspray

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
AniDes 50 ml, Sårspray
Varenummer:
430730
Vægt:
0,05 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
6430028950232
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
AniDes® er en unik sårspray, der kan anvendes på alle dyrearter. Den indeholder Resin (harpiks) fra finsk Rødgran, der garanterer dens unikke kombination af antimikrobiel effekt på en lang række bakterier, svampe og gærsvampe samt den anti-inflammatoriske evne, der er dokumenteret i flere studier. Flere in vitro test har også påvist dens gode evne til at støtte reepitaliseringen.
Sprayen er oliebaseret, hvilket giver den en utrolig blødgørende effekt på huden, den lindrer og hjælper sårranden til bedre heling.
AniDes® er desuden tilsat bitterstoffer, der nedsætter sandsynligheden for at dyrene vil skille på det påførte område. Dette gør produktet særligt velegnet til irriterede poter og på operationssår.
Sprayen er let at påføre og evt. massere olien ind i tilfælde af, at der er meget pels på det pågældende område. Sprayen svier ikke og er fri for alkohol og parfume!
AniDes® kan med fordel anvendes til skrammer, hvor dyret ikke tillader man påfører salven Abilar®.
Sprayen fås også i en større flaske med 300 ml i. Denne er særligt velegnet til store hunde eller heste samt til eget klinikforbrug pga. lang holdbarhed – også efter anbrud.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Repolar er et finsk firma, der udvikler og producerer dokumenterede produkter, der alle er baseret på de gavnlige effekter af Resin. Folkene bag Repolar er alle læger og de forsker og udvikler derfor disse naturlige produkter efter farmaceutiske forskrifter og alle processer er ISO godkendte.  Repolar udvikler produkter til både den humane og veterinære sektor og lægger stor vægt på bæredygtighed i produktionen. Med Repolar er der garanti for kvalitet.

Spray på det ønskede område 1-2 gange dagligt.
Omrystes før brug. Påfør gerne AniDes® en smule bredere end området, da sprayen har en blødgørende effekt på sårranden.

Vand, Glycerin, Propandiol, Caprylic/capric triglyceride, Resin ekstrakt (Harpiks fra Rødgran (Picea Abies)), Sorbitan laurat, Polyglycerol laurat, Dilaurylcitrat, Xanthan Gum, Kaliumsorbat, Denatoniumbezoat, Natriumhydroxid.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.