SporalD Antimicrobial Animal Shampoo 500 ml

Produkt specifikationer
Varenavn:
SporalD Antimicrobial Animal Shampoo 500 ml
Varenummer:
220350
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
5060171914365
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Sporal D er en velkendt shampoo på dyreklinikken og hos hestedyrlægen. Shampooen er med en neutral pH værdi og er udviklet til dyr. Den er effektiv overfor både svampe, bakterier og vira. Den er bl.a. testet på Microsporum spp., Dermatophilus, Trichophyton spp. Når shampooen anvendes som foreskrevet, vil Sporal D blødgøre og rense huden, give en hygiejnisk pels og modvirke koloniseringen af mikroorganismer, som kan være årsag til hudirritationer specielt hos hund, kat og hest.
Findes i en 500 ml flaske med skruelåg. Shampooen er lidt grønlig og har en let duft af æble. Der kan tilkøbes en pumpe, der passer til flasken.

Gør dyrets pels våd – brug gerne lunkent vand. Brug en mindre mængde shampoo (som når du selv vasker hår) og massér den grundigt ind i pelsen og ned til huden (vask evt. i mindre områder ad gangen). Lad herefter shampooen virke i 5 minutter. Skyl shampooen grundigt ud af pelsen igen. Vask hele dyret på dag 1. Herefter vaskes kun de nødvendige områder dagligt – men efter den samme vaskeanvisning. Gentag vaskeprocessen dagligt på det aktuelle område så længe det er anbefalet af dyrlægen. 

Klorhexidin, Chlorcresol, Natriumlauryl sulfat, Cocamidopropyl betain.