Succeed Equine Fecal Blood Test

Sælges KUN i hele kolli af 2 stk.
Produkt specifikationer
Varenavn:
SUCCEED Equine Fecal Blood Test
Varenummer:
120110
Vægt:
0,1 kg
Kollistørrelse:
2
GTIN:
180697000504
Det hurtige svar til videre udredning for mave-tarm relaterede udfordringer hos hest.
Mange heste lider af mavetarmproblemer og som dyrlæge er det en problemstilling man ofte støder på. Nyere forskning viser, at en stor andel af heste lider af problemer i colon – en diagnose som alt for sjældent stilles!
Årsagen til dette er, at det indtil nu alene har været baseret på udelukkelse af irritation i ventriklen (via gastroskopi) samt hestens generelle symptomer. Med SUCCEED® Equine Fecal Blood Test (FBT) er det nu blevet meget nemmere.
Med denne test undersøges hesten for okkult blod i gødningen, og der måles på antistoffer for både equint hæmoglobin og albumin via en todelt lateral flow immunoanalyse.
Albumin nedbrydes i ventriklen og tyndtarmen, hvorimod hæmoglobin passerer intakt igennem hele mavetarmsystemet hos hesten. Derfor kan testens resultat bidrage med viden til dyrlægen omkring den videre diagnostik.
Testen kan udføres i stalden og resultatet foreligger indenfor 15 min. med en utrolig høj sikkerhed, hvor den positive prædiktive værdi for både albumin og hæmoglobin ligger på over 95 %. For at udføre testen behøves blot frisk fæces (max. 30 min. gammel) samt vand – resten haves i det færdige testkit. Derudover siger resultatet også hvorvidt der er tale om en 1. eller 2. grads ulceration. Testen er derfor et fantastisk differentialdiagnostisk værktøj til udredningen af heste med mavetarmproblemer.
Den sendes på køl og skal opbevares på køl, når den ikke anvendes. Den nuværende 3. generation har en øget sikkerhed grundet bl.a. temperaturindikator, der sikrer en garanti for sikkerheden af testresultatet.
Testen sælges i en pakke á 2 stk. (OBS – den oplyste pris er for ét testkit).

Det tilrådes at dyrlægen foretager testen for at minimere fejlkilder og ugyldige resultater.

Virksomheden bag SUCCEED® produkterne er det amerikanske Freedom Health LLC, Ohio. De har gennem en lang årrække forsket og udviklet denne unikke produktserie. De samarbejder med nogle af de førende dyrlæger i verden for fortsat at forbedre og udvikle nye innovative produkter der kan styrke hestens velfærd.