Succeed DC Granulat 0,81 kg

DKK 1.049,00
(DKK 839,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Succeed DC Granulat 0,81 kg
Varenummer:
120105
Vægt:
0,81 kg
Kollistørrelse:
3
GTIN:
180697000795
Fanetypekategori
Kosttilskud
Dokumenteret klinisk effekt på HELE hestens mave-tarm kanal!
Forekomsten af fordøjelsesproblemer hos heste er steget gennem den seneste årrække. Dette skyldes udover øget fokus, også at det moderne hestehold med til tider begrænset foldtid og mere kraftfoder øger presset på hestens fordøjelseskanal.
SUCCEED Digestive Conditioning Program® (DCP) er et seriøst produkt til professionelle hesteejere. Det er det eneste fordøjelsessundhedsprodukt til heste med multiple patenter i verden.
Det indeholder en del aktive ingredienser der hver især støtter disse udfordringer og gavner hestens fordøjelse. Blandt nogle af disse kan fremhæves de polære lipider (fra havreolien), der bidrager til øget biotilgængelighed af næringsstoffer samt fedtopløselige vitaminer. β-glukanerne (fra havreklid) der forøger foderpassagetiden for en bedre optagelse af stivelse i tyndtarmen, og samtidigt støtter et sundt immunforsvar. Tilførslen af aminosyren Arginin, er også en vigtig komponent for en god immunfunktion, heling af væv, godt bloodflow og øget træningskapacitet, samt aminosyren Threonin, som sikrer en optimal produktion af mucus. De tilsatte nukleotider i SUCCEED DCP® pasta hjælper til en god cellefornyelse i tarmen samt optimale tarmvilli. Slutteligt giver indholdet af MOS (fra tørret gær) god næring til de gavnlige baktier i tarmen og bedre forholdene for disse.
SUCCED DCP® pasta kan anvendes ved forstyrrelser i hele GI-kanalen og som støtte til føl ved længerevarende behandling med andre præparater. Produktet kan også med fordel anvendes til utrivelige heste, da et velfungerende tarmsystem optimerer et sundt immunforsvar. Ydermere kan SUCCED DCP® pasta anvendes til højt ydende konkurrenceheste, som skal kunne præstere optimalt.
En bøtte SUCCEED DCP® granulat passer til én måned for en stor hest (500-600 kg kg).
Samme effektive produkt findes også i pasta form, for nem tildeling direkte i hestens mund.

Begge varianter sælges eksklusivt via de danske dyrlæger.

Virksomheden bag SUCCEED® produkterne er det amerikanske Freedom Health LLC, Ohio. De har gennem en lang årrække forsket og udviklet denne unikke produktserie. De samarbejder med nogle af de førende dyrlæger i verden for fortsat at forbedre og udvikle nye innovative produkter der kan styrke hestens velfærd.

Heste (500 kg): 1 måleske/dag.
Ponyer/føl: ½ måleske/dag.

I akutte situationer anvendes SUCCEED DCP-granulat 2 gange dagligt i 7 dage, hvorefter dosis nedsættes til 1 gang dagligt. Tillad op til 90 dages brug før fuld effekt ses. Der forekommer ingen interaktion med lægemidler eller andet tilskudsfoder.

Havreolie 35.9 %, Havremel 56.3 %, Gær udvundet fra Saccharomyces cerevisiae.

Analytiske bestanddele:
Vand 4 %, Råprotein 12 %, Råfedt 29 %, Råaske 2.1 %, Træstof 1.8 %, L-Threonin 20 g/kg, L-Arginin 16 g/kg, Guargummi 6 g/kg, Natrium 46 mg/kg.