Succeed DC Paste 30 tuber/1kasse

DKK 1.429,00
(DKK 1.143,20 ekskl. moms)
❌ I RESTORDRE PÅ UBESTEMT TID ❌
Produkt specifikationer
Varenavn:
Succeed DC Paste 30 tuber/1kasse
Varenummer:
120100
Vægt:
1 kg
Kollistørrelse:
3
GTIN:
180697000276
Fanetypekategori
Kosttilskud
Dokumenteret klinisk effekt på HELE hestens mave-tarm kanal!
Forekomsten af fordøjelsesproblemer hos heste er steget gennem den seneste årrække. Dette skyldes udover øget fokus, også at det moderne hestehold med til tider begrænset foldtid og mere kraftfoder øger presset på hestens fordøjelseskanal.
SUCCEED Digestive Conditioning Program® (DCP) er et seriøst produkt til professionelle hesteejere. Det er det eneste fordøjelsessundhedsprodukt til heste med multiple patenter i verden.
Det indeholder en del aktive ingredienser der hver især støtter disse udfordringer og gavner hestens fordøjelse. Blandt nogle af disse kan fremhæves de polære lipider (fra havreolien), der bidrager til øget biotilgængelighed af næringsstoffer samt fedtopløselige vitaminer. β-glukanerne (fra havreklid) der forøger foderpassagetiden for en bedre optagelse af stivelse i tyndtarmen, og samtidigt støtter et sundt immunforsvar. Tilførslen af aminosyren Arginin, er også en vigtig komponent for en god immunfunktion, heling af væv, godt bloodflow og øget træningskapacitet, samt aminosyren Threonin, som sikrer en optimal produktion af mucus. De tilsatte nukleotider i SUCCEED DCP® pasta hjælper til en god cellefornyelse i tarmen samt optimale tarmvilli. Slutteligt giver indholdet af MOS (fra tørret gær) god næring til de gavnlige baktier i tarmen og bedre forholdene for disse.
SUCCED DCP® pasta kan anvendes ved forstyrrelser i hele GI-kanalen og som støtte til føl ved længerevarende behandling med andre præparater. Produktet kan også med fordel anvendes til utrivelige heste, da et velfungerende tarmsystem optimerer et sundt immunforsvar. Ydermere kan SUCCED DCP® pasta anvendes til højt ydende konkurrenceheste, som skal kunne præstere optimalt.
En kasse med SUCCEED DCP® pasta indeholder 30 tuber - nok til 30 dage (500 kg). Den lækre havresmag gør den utrolig let at tildele – mange serverer pastaen direkte ovenpå foderet, men sprøjten gør det muligt at tildele direkte i hestens mund.
Samme effektive produkt findes også som granulat for en nemmere iblanding i hestens foder.

Begge varianter sælges eksklusivt via de danske dyrlæger.

Virksomheden bag SUCCEED® produkterne er det amerikanske Freedom Health LLC, Ohio. De har gennem en lang årrække forsket og udviklet denne unikke produktserie. De samarbejder med nogle af de førende dyrlæger i verden for fortsat at forbedre og udvikle nye innovative produkter der kan styrke hestens velfærd.

Heste (500 kg): 1 tube/dag.
Ponyer/føl: ½ tube/dag.

Giv gerne dobbeltdosis de første 7 dage ved akutte tilfælde. Tillad op til 90 dages brug før fuld effekt ses. Der forekommer ingen interaktion med lægemidler eller andet tilskudsfoder.

Havreolie 44.7 %, Havremel 30.6 %, Gær udvundet fra Saccharomyces cerevisiae, Solsikkeolie.

Analytiske bestanddele:
Vand 3 %, Råprotein 21 %, Råfedt 45 %, Råaske 1.6 %, Træstof 3.3 %, L-Threonin 20 g/kg, L-Arginin 16 g/kg, Guargummi 6 g/kg, Natrium 46 mg/kg.