Synbiotic D-C 50 stk. caps

Det mest koncentrerede probiotika.
Produkt specifikationer
Varenavn:
Synbiotic D-C 50 stk. caps
Varenummer:
430270
Vægt:
0,23 kg
GTIN:
5027314500571
Fanetypekategori
Kosttilskud
Synbiotic DC er smarte og effektive kapsler til en naturlig løsning på ubalancer i tarmkanalen hos hunde og katte.
Produktet indeholder høje koncentrationer af den syreresistente EU godkendte probiotika Enterococcus faecium, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Især velegnet i perioder med forstyrrelser af mavetarmkanalen, der bl.a. kan forårsages af medicinsk behandling, ved introduktion til nyt miljø, ændret fodring eller i perioder med generel ekstra uro.
Synbiotic DC må gerne tildeles kontinuerligt og til alle hunde og katte.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

1 kapsel pr. dag uanset dyrets størrelse.
Kapslerne kan tildeles hele eller åbnes og drysses udover foderet for lettere tildeling – indholdet er tilsat kunstig kyllingearoma for lettere tildeling.

Preplex® prebiotika (Frukto-oligosakkarider), Gelatine kapsel, Magnesiumstearat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 2.6%, Råfedt 0.5%, Råaske 1.4%, Træstof 0.1%, Enterococcus faecium (1 x 1013 CFU/kg; 2 x 109 CFU/kapsel), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).