Cobalaplex 60 stk. caps

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Cobalaplex 60 stk. caps
Varenummer:
430250
Vægt:
0,2 kg
GTIN:
5027314499486
Fanetypekategori
Kosttilskud
Cobalaplex er et unikt oral tilskud med Cobalamin (vitamin B12) og Folinsyre (Vitamin B9) til hunde og katte.
Produktet er udviklet til at kunne opretholde et normalt serumniveau af netop Cobalamin hos dyr, der kan være udfordret på dette. Mangel på Cobalamin kan forårsages af længere perioder med fordøjelsesproblemer, da dette påvirker dyrets egen produktion af disse B-vitaminer. Nyere studier har påvist, at det er muligt for dyrene at optage Cobalamin via oral indgivelse, og det er derfor ikke længere nødvendigt at injicere disse. Det er i studier vist, at mange hunde der ligger lavt på Cobalamin også er i underskud af Folinsyre – hvorfor dette også er tilført i Cobalaplex.
B-vitaminer er vandopløselige og derfor er der ikke risiko for at dyrene får for meget - evt. overskud udskilles med urinen.
I Cobalaplex findes også det unikke Preplex® som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. Dette er yderst fordelagtigt til hunde og katte, der måtte have fordøjelsesproblemer.
Cobalaplex kan anvendes over en kortere eller længere periode afhængigt af behovet.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Se nedenstående skema. 
Gives så længe det findes nødvendigt eller som anvist af dyrlægen.

Kapslerne kan tildeles hele eller åbnes og drysses udover foderet for lettere tildeling.

Doseringen kan øges eller mindskes så længe normalt serumniveau af cobalamin opretholdes.

Preplex® prebiotika (Frukto-oligosakkarider), Gelatine kapsel, Magnesiumstearat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 1.8%, Råfedt 0.1%, Råaske 2.7%, Træstof 0%, Vitamin B12 0.5 mg/kapsel, Folinsyre 0.2 mg/kapsel, Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Doseringsvejledning

VægtMængde  
<10 kg ½ kapsel
1 kapsel
1 gang dagligt
Hver anden dag
10-20 kg 1 kapsel 1 gang dagligt
>20 kg 2 kapsler 1 gang dagligt

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.