Salvana Sliksten m mineraler 2 kg

DKK 40,00
(DKK 32,00 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Salvana Sliksten m mineraler 2 kg
Varenummer:
150420
Vægt:
2 kg
Kollistørrelse:
10
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Salt er vigtigt for enhver hest - har din hest én?
Med Salvana Sliksten får du en mineralsten, der passer perfekt i den gode gammeldags saltstenholder – den der hænger i boksen, på marken eller i løsdriften. Dens virke er at dække hesten daglige behov for salt (natrium) og ydermere giver den et tilskud af magnesium samt sporstoffer. Den er hårdt formpresset og slagfast, hvilket gør den også kan ligges i f.eks. krybben.

Produktet er pakket enkeltvis i folie og ligger i kolli af 10 stk.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.
Ideel til selvbetjening både i boks og på fold. Alle heste bør altid have adgang til saltholdige sliksten og frisk vand.

Natriumklorid, Magnesiumoxid.

Analytiske bestanddele:
Natrium 38.0%, Magnesium 1.5%, Jern 1.500 mg/kg, Zink 500 mg/kg, Mangan 200 mg/kg, Kobber 400 mg/kg, Jod 50 mg/kg, Kobolt 25 mg/kg, Selen 20 mg/kg.