Salvana SB Slikbalje Hest 10 kg

DKK 159,00
(DKK 127,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Salvana SB Slikbalje Hest 10 kg
Varenummer:
150430
Vægt:
10 kg
Kollistørrelse:
100
GTIN:
4024106000609
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Husker du mineraler til dine heste på græs??
Ellers er Salvana SB-Mineral den praktiske og lette løsning. Produktet er lavet som en slikbalje indeholdende mineraler og sporstoffer til heste på fold eller i løsdrift.
Salvana SB-Mineral skal bruges som supplement til græsset i sommerhalvåret hos heste der ikke får andet foder, hvor den sammen med græsset vil sørge for hesten er dækket ind. Ligeledes kan de anvendes året rundt, som en ekstra ”buffer” for mineraler, således hesten selv har mulighed for at supplere.
Slikbaljen passer perfekt ned i et bildæk og står dermed stabilt og sikret på folden. Produktet indeholder kun 7% sukker og er derfor rimelig vejrbestandig og tåler regnvejr.
En super løsning til alle heste på græs!

Produktet forhandles også i en større spand indeholdende 22,5 kg.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.
Stilles forsvarligt, gerne i et bildæk. Føl kan have svært ved at administrere adgang til saltholdige produkter, og man bør være opmærksom herpå.

Natriumklorid, Calciumkarbonat, Dicalciumfosfat, Magnesiumoxid, Sukkerroemelasse, Majskolbemel, Monocalciumfosfat.

Analytiske bestanddele:
Natrium 11.5%, Calcium 14.0%, Magnesium 3.5%, Fosfor 3.2%, Jern 1.800 mg/kg, Zink 4.900 mg/kg, Mangan 2.400 mg/kg, Kobber 1.100 mg/kg, Jod 45 mg/kg, Kobolt 25 mg/kg, Selen 35 mg/kg.