Oralade RF Support Cat 330 ml

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Oralade RF Support Kat 330 ml
Varenummer:
430615
Vægt:
0,33 kg
Kollistørrelse:
6
Fanetypekategori
Kosttilskud
Til katte der har et øget behov for væske eller behov for nem, hurtig og effektiv support til fordøjelsen.
Det er en unik velsmagende isotonisk klar-til-brug opløsning til mikroenteral ernæring og understøttelse af oral rehydrering for katte med både akutte og kroniske intestinale absorptionsforstyrrelse samt til katte med kronisk nyreinsufficiens (CKD). Oralade RF Support har et afbalanceret indhold af essentielle elektrolytter, let fordøjelig sukker og et lavt indhold af proteiner af høj kvalitet. Den tiltalende kyllingesmag sikrer øget væskeoptag og mange katte indtager den frivilligt – selv når de er utilpasse.
Oralade RF Supports unikke sammensætning sikrer hurtig optagelse af tarmens celler og er derfor yderst gavnlig i de situationer, hvor katten ikke har spist det seneste døgn eller længere. Derudover kan Oralade RF Support være med til at sikre optimal hydrering i situationer, hvor katten kan glemme at drikke såsom på rejse og udstillinger. Desuden sikre den unikke sammensætning og det meget lave fosfatindhold, at produktet også kan anvendes til katte, der har øget behov for væske som følge af udfordringer med nyrerne eller urinvejene. Desuden er mange katte glade for Oralade RF Support under fødsel og diegivning. Ligeledes kan Oralade RF Support til katte bruges til at stimulere både et højere væskeoptag samt gøre en diæt mere appetitlig og er desuden tilsat Taurin, som er en essentiel aminosyre for netop kattene.
Oralade RF Support til kat kan holde sig i køleskabet i 3 døgn efter anbrud og kan med fordel fryses ned for en øget holdbarhed på helt op til et år. Produktet kan også tildeles i frossen tilstand i situationer, hvor man ønsker at køle dyret eller lokke det til at drikke eller spise mere –for eksempel som isterninger i drikke- eller madskålen.
Se nedenstående skema.

Produktet kan tildeles frit i en skål – evt. rester bør kasseres efter 12 timer.
Sørg altid for at, der er adgang til friskt vand ved siden af.
Produktet er et diætetisk tilskud og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 6 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes. Frisk vand skal altid være tilgængeligt for katten.

Demineraliseret vand, Dextrosemonohydrat, Natriumklorid, Kaliumklorid, Natriumdihydrogenfosfat, Hydrolyseret Kyllingelever.

Analytiske bestanddele:
Vand 98%, Råprotein 1,0%, Råfedt < 0.4%, Råaske 0.3%, Træstof 0.1%, Taurin 0.08%, Glycin 0,45%, L-carnitin 0,01%, Lysin 0,15%, Arginin 0,15%, Mononatriumglutamat 0,25%, Kalium 0.04%, Natrium 0.10%, Klorid 0.16%, Fosfor 0.003%, Calcium 0.005%, Xanthan Gummi.
Energi: 14 kcal/ 100 ml.

Doseringsvejledning

AnvendelseStørrelseMængde pr. døgnml pr. kg
Sondefodring Killinger og Voksne katte Hver 4. time forøges med 50 %.  0.25-0.5 ml/kg/time
Oral rehydrering
(serveres frit i en skål)
0.5-1 kg
3-4.5 kg
50 ml <
150 ml
50
50

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.