Ipakitine 180 gram

Produkt specifikationer
Varenavn:
Ipakitine 180 gram
Varenummer:
430400
Vægt:
0,18 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
3605874173682
Fanetypekategori
Kosttilskud
Ipakitine er et fodertilskud anbefalet til hunde og katte med en hæmmet nyrefunktion.
Produktet indeholder Ca-karbonat der effektivt binder sig til fosfor i tarmen og derved sikrer et lavere optag af fosfor til blodbanen. Ipakitine er undersøgt og sikkert at anvende til langvarigt brug uden der er risiko for udvikling af hypercalcæmi – ved længere brug kan der også ses positiv effekt på det Parathyroide hormon i serum.
I Ipakitine forefindes også Chitosan, der er et naturprodukt fra skaldyr. Dette har en tiltrækkende og absorberende effekt på urea samt fosfor og supplerer derfor Ca-karbonat fantastisk.
Produktet er formuleret som et smagløst pulver, der gør det yderst nemt at tildele, idet det let kan skjules i maden – også til de hunde og katte der måtte have nedsat appetit.
Ipakitine kan anvendes i kombination med nyrediæter i tilfælde hvor det ønskes. Det kan også anvendes alene sammen med almindeligt grundfoder såfremt dette ønskes eller hvor dyret ikke vil indtage en nyrediæt.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Tildel 1 måleske (1g) pr. 5 kg legemsvægt 2 gange dagligt.
Pulveret blandes i foderet.

Laktose, Kalciumkarbonat, Chitosan

Analytiske bestanddele:
Råprotein 4%, Råfedt 0.5%, Råaske 10%, Træstof 0.5%, Kalcium 3.7%.