Fibreplex 15 ml

På lager
Højeste smagbarhed.
Produkt specifikationer
Varenavn:
Fibreplex 15 ml
Varenummer:
430160
Vægt:
0,1 kg
Kollistørrelse:
12
GTIN:
5027314502483
Fanetypekategori
Kosttilskud
Fibreplex er en velsmagende ”klar-til-brug” pasta indeholdende gode, letfordøjelige fibre samt en del kalorier til kaniner. Netop fibrene sikrer hurtig genoprettelse af normal fordøjelsesfunktion i bagtarmen. Produktet indeholder derudover den EU godkendte probiotika Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Fibreplex er særligt egnet til kaniner, der ikke har spist tilstrækkeligt i nogle dage og hvor bagtarmens funktion kan være komprimeret. Derudover anvendes Fibreplex ofte efter diverse elektive indgreb, hvor dyret har været i narkose, for at sikre en bedre og blidere opstart af fordøjelsen.
Pastaen har en let orange farve og smager af gulerod for at hjælpe til en lettere tildeling – kan med fordel også anvendes til gnavere samt krybdyr efter de har ligget i hi.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.
Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Giv 1 ml/kg 3 gange dagligt direkte i munden.
Anvendes så længe det vurderes nødvendigt eller efter aftale med din dyrlæge.

Sojaolie, Inulin, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider), 1,2-propanediol.

Analytiske bestanddele:
Fordøjelige fibre 34%, Råprotein <1%, Råfedt 52%, Råaske 3%, Træstof <1%. Natrium <0.05%, Saccharomyces cerevisiae (2 x 1010 CFU/kg; 2 x 107 CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.