Bio-Lapis 6 x 2 gr.

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Bio-Lapis 6 x 2 gr.
Varenummer:
430180
Vægt:
0,1 kg
GTIN:
5027314502605
Fanetypekategori
Kosttilskud
Bio-Lapis er et vandopløseligt pulver, der indeholder vigtige elektrolytter for hurtig rehydrering, samt vitaminer for optimal støtte til metabolismen hos kaniner og gnavere.
Produktet indeholder desuden den EU godkendte probiotika Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Bio-Lapis kan med fordel anvendes til lettere dehydrerede kaniner, hvor der ønskes en hurtig oral rehydrering. Pulveret er tilsat en lækker smag af mælkebøtte, der medvirker og opfordrer dyret til selv at søge væsken. Bio-Lapis kan også anvendes til gnavere.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.
Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

1 brev (á 2 g) opløses i 50 ml vand for at opnå en isotonisk opløsning.
Kan tildeles med sonde/sprøjte i kritiske situationer.
Skift til ny blanding hver dag og sørg altid for dyret har adgang til friskt vand ved siden af.
Bør tildeles så længe dyrlægen anbefaler det.

Dextrose, Natriumklorid, Kaliumklorid, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider), Magnesiumsulfat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 4%, Råfedt 1%, Råaske 14%, Træstof <1%, Natrium 3%, Vitamin A 0.58 IE/kg, Vitamin B2 11 mg/kg, Vitamin C 5.8 g/kg, Vitamin D3 0.058 IE/kg, Vitamin E 120 IE/kg, Saccharomyces cerevisiae (5 x 1011 CFU/kg; 5 x 10CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.