Equistro Myopower 2300 g

DKK 899,00
(DKK 719,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Myo Power 2300 g
Varenummer:
110350
Vægt:
2,3 kg
GTIN:
3605874275157
Fanetypekategori
Kosttilskud
Når hesten har brug for styrkelse og optimering af muskulaturen er EQUISTROs Myo Power vejen frem.
Myo Power er et velsmagende pelleteret tilskudsfoder til heste. Med det høje indhold af naturlige proteiner af højeste kvalitet er det blandt de absolut bedste på markedet. Proteinerne der bl.a. er udvundet fra mælk og kartoffel, er nedbrudt til peptider hvilket sikrer den mest optagelig form for hesten. Helt unikt indeholder Myo Power en utrolig stor andel af den essentielle aminosyre L-leucin, der er én af de vigtigste for muskelcellernes mitokondrier og dermed ”motoren” i alle muskelcellerne.
Med Myo Power tilføres i alt 18 forskellige aminosyrer, og ved at tilføre lidt glukose sammen med disse opnås en dokumenteret bedre effekt af de tilførte aminosyrer end ved tildeling uden – endnu en ting der optimerer effekten af produktet.
Myo Power er specielt anbefalet i de situationer, hvor en sikker støtte af en sund muskelfunktion er vigtig, ligesom situationer, hvor det er muskelgenoptræningen, der er centralt.
Produktet kan anbefales i mange situationer: til den unge hest i tidlig/begyndende træning, konkurrenceheste for god muskelfunktion, i genoptræningsperioden efter en pause, føl i ekstrem vækst samt til den gamle hest, der taber muskler. Myo Power kan både anvendes som en kur (se anbefalinger under fodervejledning) eller som en daglig støtte til heste med et øget behov.
Myo Power findes i en bøtte med 2300 g – oplagt til en 5 ugers kur for en hest eller langvarigt brug.
Desuden findes Myo Power også i en mindre spand med 1200 g i – denne er særligt velegnet til en pony.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.

Se nedenstående skema. 

Pillerne iblandes foderet.
Bør minimum tildeles i denne 5 ugers plan, gerne længere hvis vurderet nødvendig.


OBS: Den bedste effekt ses, hvis Myo Power tildeles indenfor 2 timer efter træningen.

Kartoffelprotein 30 %, Calciumcasenat med lecithin 20 %, Æblepulp, Bygmel, Lucerne – kunsttørret, Sukrose, Mikroniseret Carob bønnemel.

Analytiske bestanddele:
Vand 7 %, Råprotein 46 %, Råfedt 2 %, Råaske 4 %, Træstof 7.5 %, L-leucin 59900 mg/kg, Natrium 0.1 %.