Equistro Excell E Flydende 250 ml

DKK 179,00
(DKK 143,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Excell E Flydende 250 ml
Varenummer:
110210
Vægt:
0,25 kg
GTIN:
3605874165007
Fanetypekategori
Kosttilskud
Til hesten der har tendens til spændte og trætte muskler er EQUISTROs Excell E det helt rette valg.
Med Excell E får du et flydende sukkerfrit tilskudsfoder til heste med let biotilgængeligt vitamin E kompleks, organisk bundet selen (Selplex®), magnesium og L-lysin.
Vitamin E er en naturlig antioxidant og findes blandt andet i de grønne plantedele. Vitamin E, sammen med spormineralet selen, der ligeledes virker som en antioxidant, hjælper til med at beskytte muskelcellernes membraner mod frie radikaler, som blandt andet dannes i hestens muskler ved hårdt arbejde. Hvis ikke de frie radikaler fjernes har de en nedbrydende effekt på hestens muskulatur.
Proteiner, der er opbygget af aminosyrer, er vigtige forudsætninger for at hesten kan udvikle og bevare sin muskelmasse. Lysin er en essentiel aminosyre for hesten, hvilket betyder, at hesten har brug for at få den tilført gennem sit foder.
Med Excell E får man et hurtigtvirkende produkt, specielt udviklet til at opretholde en sund muskelfunktion samt støtte til den præsterende hest med tendens til muskulære udfordringer og muskelspændinger.
Excell E er især velegnet til sportsheste i tilridning/efter endt boksro samt heste, der er disponerede for muskeludfordringer.  Ligeledes kan Excell E med fordel anvendes til heste, der over en periode har vist faldende ydeevne på grund af muskulære udfordringer.
Excell E findes i en flaske med doseringstop indeholdende 250 ml, hvilket giver minimum 12 dages tildeling (ved høj dosering på 20 ml/dag til 500 kg hest).
Desuden forhandles Excell E også i en 1 L flaske.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Sel-Plex® er en betegnelse for organisk selen, bundet til Saccharomyces cerevisiae (gær) for at øge biotilgængeligheden og dermed optimere hestens udnyttelse af mineralet.

Udvoksede heste:
   - Sportsheste eller heste med muskulære udfordringer (500 kg): 20 ml/dag
   - Hobbyheste (støtte til sund muskulatur) (500 kg): 10 ml/dag
   - Lette heste og ponyer: ½ dosering

Tildeles i foderet. Flasken skal rystes grundigt før brug. Anvendes så længe, der findes behov.

Magnesium klorid 17 %, Glycerin.

Analytiske bestanddele:
Vand 53 %, Råprotein 12.8 %, Råfedt 12 %, Råaske 8.6 %, Træstof 1.5 %, L-lysin 89720 mg/kg, Magnesium 1.95 %, Natrium 1.6 %, Selen (organisk) 23 mg/kg, Vitamin E 105140 IE/kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.