Equistro Excell E Powder 3000 g

DKK 779,00
(DKK 623,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Excell E Powder 3000 g
Varenummer:
110440
Vægt:
3 kg
GTIN:
3605874242944
Fanetypekategori
Kosttilskud
Til hesten der har tendens til spændte og trætte muskler er Excell E Poxder det helt rette valg.
EQUISTROs Excell E Powder er et tilskudsfoder i pulverform til heste med let biotilgængeligt vitamin E kompleks, organisk bundet selen, magnesium og L-lysin.
Vitamin E er en naturlig antioxidant og findes blandt andet i de grønne plantedele. Vitamin E, sammen med spormineralet selen, der ligeledes virker som en antioxidant, hjælper til med at beskytte muskelcellernes membraner mod frie radikaler, som blandt andet dannes i hestens muskler ved hårdt arbejde. Hvis ikke de frie radikaler fjernes har de en nedbrydende effekt på hestens muskulatur. Tildelingen af magnesium har en gavnlig afslappende virkning på spændte muskler. Proteiner, der er opbygget af aminosyrer, er vigtige forudsætninger for at hesten kan udvikle og bevare sin muskelmasse. Lysin er en essentiel aminosyre for hesten, hvilket betyder, at hesten har brug for at få den tilført gennem sit foder.
Excell E Powder er specielt udviklet til at støtte op om hestens muskelfunktion og til muskelspændinger. Ofte, og specielt i vinterperioden er behovet for lysin, vitamin E og selen højt, da især mængden hesten får fra dens grovfoder kan variere meget. Dertil kan det gøre, at muskelfunktionen ofte kan være udfordret i vintertiden, hvor perioden på stald er forholdsvis lang og træningen foregår under kolde forhold. Excell E Powder tilfører netop disse nærringstoffer og kan med fordel kombineres med Electrolyte 7 for tilførsel af elektrolytter.
Excell E Powder er specielt anbefalet som støtte til en god muskelfunktion hos heste i træning generelt, i vinterperioden og til genopstart efter pause mm. Excell E Powder er yderst velegnet til længerevarende brug.
Excell E Powder fås i en bøtte med 3000 g, hvilket svare til minimum 2 måneders tildeling (500 kg hest).
Produktet forhandles også i en spand med 1 kg.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Sel-Plex® er en betegnelse for organisk selen, bundet til Saccharomyces cerevisiae (gær) for at øge biotilgængeligheden og dermed optimere hestens udnyttelse af mineralet.  

Heste (500 kg): 50 g/dag (2 skeer).
Føl/ponyer: 25 g/dag (1 ske).

Pulveret iblandes foderet.

Dextrose, Magnesiumoxid 1.2 %.

Analytiske bestanddele:
Vand 10 %, Råprotein 6 %, Råfedt 4 %, Råaske 14.7 %, Træstof 1.5 %, L-lysin 49300 mg/kg, Magnesium 0.6 %, Natrium 1.3 %, Selen (organisk) 10 mg/kg, Vitamin E 45000 IE/kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.