Comfort Shield 15 x 0,3 ml

Produkt specifikationer
Varenavn:
Comfort Shield 15 x 0,3 ml
Varenummer:
430440
Vægt:
0,23 kg
GTIN:
4039869010017
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Det gode valg til tørre øjne hos alle dyrearter.
Med Comfort Shield tilbyder du dine klienter unikke langtidsvirkende øjendråber med særskilte pipetter til hver dag for optimal hygiejne.
Comfort Shield er transparente øjendråber indeholdende Hylan-A – krydsbunden hyaluronsyre. I denne form opnås en højere molekylevægt, hvorved de kendte gavnlige effekter af hyaluronsyre optimeres flerfoldigt. Evnen til at binde væsken til tårefilmen optimeres og tårevæsken bliver mere viskøs end ved tildeling af traditionel hyaluronsyre. Comfort Shield efterligner de naturlige tåres funktion, i det den beskytter, fugter og smøre øjet.
Produktet er meget velegnet til langtidsbrug, da det er 100 % syntetisk og indeholder INGEN konserveringsmidler eller allergener. Desuden er det kun nødvendigt at dryppe øjnene få gange om dagen, dette gør det lettere at administrere for ejere og mere behageligt for dyrene.
Anvendes til alle dyr der har problemer med tørre øjne, både i kortere og længere perioder. Kan også anvendes til i forbindelse med anæstesi til beskyttelse af cornea.
Comfort Shield findes i en æske med 15 sterile pipetter á 0,3 ml. Hver pipette indeholder 8-12 dråber.

Ryst pipettens indhold ned i pipettens spids. Åben pipetten ved at vride pipettens vinge af. Dryp én dråbe på overfladen af cornea pr. øje. Anbefales 2-3 gange dagligt.

Opbevaring ved + 2 °C til 25 °C. Bør opbevares køligt efter anbrud og kan holde sig 24 timer efter åbning.

0.15 % Hylan A, Natriumklorid, Natriumhydrogen fosfat, Natriumdihydrogen fosfat, Renset vand.