Flexadin Advanced 60 stk.

Dyrlægens foretrukne.
Produkt specifikationer
Varenavn:
Flexadin Advanced til hunde 60 stk.
Varenummer:
430371
Vægt:
0,2 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
3605874565494
Fanetypekategori
Kosttilskud
Flexadin Advanced er det mest innovative ledprodukt på markedet til hunde. Det sikrer den mest effektive støtte til hunde med kendte udfordringer i bevægeapparatet. Dette skyldes især indholdet af det unikke UCII – en særlig patenteret form af udenatureret kollagen type II. Adskillige studier de senere år har vist, at dette yder den mest effektive support til udfordret led og det kan anvendes i kombination med smertestillende til de få hunde der måtte have et fortsat behov for dette. UCII er kollagen der udvindes ved en særlig skånsom proces således dens naturlige form ikke nedbrydes og ændres, hvilket får det til at adskille sig fra den ellers kendte denatureret form der findes i mange andre produkter. At UCII er udenatureret sikrer det kan iværksætte en proces kaldet ”oral tolerance”. Denne proces foregår i fordøjelsessystemet, primært i lymfevævet. Når Intakte UCII molekyler når de ”Peyerske pletter” i tyndtarmen, påbegyndes en kaskade af cellesignalering i immunsystemet. Denne kaskade fra tarmen via immunsystemet ender i leddene, hvorefter der ses positiv effekt på hundes bevægeapparat. Denne proces kan kun foregå med UCII hvorfor Flexadin Advanced er så unikt.
I Flexadin Advanced findes også ekstrakt fra træet Boswellia serrata hvilket sammen med Omega 3 fedtsyrer og antioxidanten vitamin E sikrer sunde og velfungerende led.
Flexadin Advanced er lavet som velsmagende tyggebidder der spises med velbehag af langt de fleste hunde og den kan anvendes af alle hunde der har behov for optimal ledsupport.
Én tyggebid vejer blot 3 gram og produktet er derfor også særdeles velegnet til den overvægtige hund.
Flexadin Advanced fås også i poser med 30 tyggebider.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Giv én tyggebid hver dag uanset hundens størrelse.
Kan gives direkte til hunden eller blandes i foderet.


Produktet er et diætetisk tilskudsfoder og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 3 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes.
Vand bør være tilgængeligt til alle tider. Produktet bør anvendes i overensstemmelse med ernæringsmæssige anbefalinger.

Havremel, Rugmel, Bryggeritørgær, Glycerin, Kyllingeleverpulver, Hørfrøolie (kilde til omega 3), UCII (40 mg/tyggebid), Fiskeolie, Pektin, Sukrose, Maltodextrin, Calciumsulfatdihydrat, Polyethylen glycol.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 14%, Træstof 1.5%, Råfedt 14%, Råaske 3%, Vand 20%. Acacia (gummi arabicum), Natriumalginat, Boswellia serrata ekstrakt 63000 mg/kg, Vitamin E 7000 IU/kg, Aromamixtur