Salvana SB Slikbalje til hest 22,5 kg

DKK 299,00
(DKK 239,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Salvana SB Slikbalje til hest 22,5 kg
Varenummer:
150460
Vægt:
22,5 kg
Kollistørrelse:
36
GTIN:
4024106000593
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Husker du mineraler til dine heste på græs??
Ellers er Salvana SB-Mineral den praktiske og lette løsning. Produktet er lavet som en slikbalje indeholdende mineraler og sporstoffer til heste på fold eller i løsdrift.
Salvana SB-Mineral skal bruges som supplement til græsset i sommerhalvåret hos heste der ikke får andet foder, hvor den sammen med græsset vil sørge for hesten er dækket ind. Ligeledes kan de anvendes året rundt, som en ekstra ”buffer” for mineraler, således hesten selv har mulighed for at supplere.
Slikbaljen passer perfekt ned i et bildæk og står dermed stabilt og sikret på folden – hanken kan let fjernes så det sikres hesten ikke sidder fast.
Produktet indeholder kun 7% sukker og er derfor rimelig vejrbestandig og tåler regnvejr.
En super løsning til alle heste på græs!

Produktet forhandles også i en mindre balje indeholdende 10 kg.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.
Stilles forsvarligt, gerne i et bildæk. Føl kan have svært ved at administrere adgang til saltholdige produkter, og man bør være opmærksom herpå.

Natriumklorid, Calciumkarbonat, Dicalciumfosfat, Magnesiumoxid, Sukkerroemelasse, Majskolbemel, Monocalciumfosfat.


Analytiske bestanddele:
Natrium 11.5%, Calcium 14.0%, Magnesium 3.5%, Fosfor 3.2%, Jern 1.800 mg/kg, Zink 4.900 mg/kg, Mangan 2.400 mg/kg, Kobber 1.100 mg/kg, Jod 45 mg/kg, Kobolt 25 mg/kg, Selen 35 mg/kg.