Sådan tildeler du vitaminer og mineraler fra Salvana hen over sommeren

Salvana har lavet vitaminer og mineraler til heste siden 1904 og har derfor en know-how, der ikke kan findes andetsteds. Deres vitaminer og mineraler til heste er af bedste kvalitet og korrekt sammensat til netop heste på dansk græs og grovfoder, eller som supplement til et krybbefoder - lige fra føl til seniorhesten og i alle arbejdsniveauer.

Alle varianter er ultra-lave på sukker og stivelse.

Desuden er alle blandinger brugbare året rundt, men i sommerperioden kan der være nogle, der er lettere at anvende, hvis f.eks. hesten er på græs og ikke kommer ind på stald til krybben.

Den originale i pilleform

Salvana Hestevitamin og Mineral er det ”originale” produkt i små piller, der smager hesten godt, uanset om du bruger det rent eller iblandet et foder eller struktur.

De små piller er lettest at anvende i en krybbe i stalden eller i en spand på folden eller i løsdriften.

De små piller gør også produktet attraktivt til de yngste heste, der skal tilvendes deres nødvendige tilskud af vitaminer og mineraler.

Salvana Hestevitamin og Mineral

Den klassiske i bolche-form

Salvana Mineral Brix er den gode Salvana sammensætning - bare i en anden form. Brix’ene er som hestebolcher og er derfor virkelig lette at tildele bare fra hånden. Hestene elsker dem og opfatter det som en belønning, og de kan desuden også anvendes som dette, hvis man ønsker et sundere alternativ til det klassiske hestebolche.

Brix er perfekt til dig, der både vil kunne fodre fra hånd men også fra krybbe eller spand, da de fungerer perfekt til alle muligheder.

Salvana Mineralbrix

Til den islandske hest og hesten med hududfordringer – både i pille- og bolcheform

Salvana Icelandic Brix og Salvana Icelandic Balance er de ”hudvenlige”, fuldt dækkende vitamin- og mineralblandinger til hesten, der måtte have behov for ekstra opmærksomhed omkring huden, som måske er sart.

Om det er en islandsk hest eller ej har ingen betydning, så navnet skal du ikke lade dig farve af. Brix er i hestebolche-form og Balance er i små piller, så her et produkt med en ekstra dimension i sammensætningen, der kan anvendes, lige som du ønsker, og hvad der passer bedst ind i dit daglige management med hestene.

Salvana Icelandic Brix

Kiksen med masser af smag og gavnlige bakterier til fordøjelsen

Salvana PS Kiks udmærker sig med en særlig god smag og dens indhold, der giver stor mening til særligt hesten på græs.

Kiksen er lavet på æblekvas og gulerod, varmebehandlede formalet hørfrø og tilsat gavnlige bakterier, der styrer hestens fordøjelse sikkert gennem årets forskellige typer grovfoder.

Kiksen er med delekærv, og derfor let at dele og desuden knække i mindre stykker, hvis ønsket.

Salvana PS Kiks

Til hesten i sit livs efterår og hesten med fokus på stofskiftet – i pilleform

Salvana Hestevitamin og Mineral Senior er udgaven, der er særligt tiltænkt hesten, der er kommet i sit livs efterår. Med Salvana Hestevitamin og Mineral Senior får du et produkt, der netop er tiltænkt og udviklet til den ældre hest, men den kan også anvendes til den yngre hest, hvor de gavnlige, ekstra ingredienser kan skabe stor værdi.

Udover de fuldt dækkende vitaminer, mineraler (delvist organiske) og sporstoffer, finder du også nyttige ingredienser som hyben, kieselgur, spirulina, et ekstra højt indhold af Vitamin C, aminosyrer og ikke mindst en attraktiv høj mængde tørret vindrueskind, hvor Resveratrol kommer fra.

Indholdet af Resveratrol gør også, at den stofskiftefølsomme hest er støttet, hvorfor Salvana Senior er et oplagt valg til heste, hvor der er fokus på stofskiftet. Det kan dog ikke stå i stedet for et egentligt tilskud til denne udfordring (f.eks. EquiGluco Sense), men det kan være en fornuftig løsning til den daglige vitamin- og mineraltildeling.

Produktet er kornfrit og selvfølgelig også lavt på sukker (under 2%) og stivelse (under 1%).

Salvana Hestevitamin og Mineral Senior

Granuleret vitamin- og mineralblanding: Optimal til ad libitum-løsninger

Salvana OK Vita-Mineral  er den gode blanding til heste, der skal benytte ”tag selv”-baljer. Salvana OK Vita-Mineral er ofte anvendt i større flokke, hvor individuel fodring ikke kan lade sig gøre.

Produktet er uden smag og inviterer derfor ikke til et overforbrug, men en daglig balanceret tildeling blandt flokken på den store mark.

Produktet er vejrbestandigt, så det ødelægges ikke i regnvejr.

Salvana OK Vita-Mineral kan også anvendes som ”buffer” på folden eller i løsdriften eller iblandes et vådfoder, og dermed tildeles i krybben. Et fulddækkende og samtidig vores mest økonomiske produkt.

Salvana OK Vita-Mineral

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til din hest? Kontakt vores konsulenter på eller info@equidan.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.