PROB Shampoo (tjære) 500 ml

DKK 139,00
(DKK 111,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Ekholm Prob Shampoo (tjære) 500 ml
Varenummer:
200140
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
24
GTIN:
7350040091012
Fanetypekategori
Plejeprodukter Hest
Prob Shampoo med tjære er en velkendt og velafprøvet shampoo med sine unikke egenskaber! Prob Shampoo er en mild groomingshampoo med en beroligende effekt på følsom og irriteret hud. Løsner godt op for hudaflejringer og skæl. Shampooen har ligeledes en god effekt på kløe. Er fugtgivende, forbedrer farverne og giver en fin glans i pelsen.
Shampooen har en meget rengørende effekt og bruges også som groomingshampoo fordi shampooen forbedrer farverne effektivt uden blegemiddel og farvestoffer. Fjerner effektivt urinpletter, misfarvning og snavs. Giver en flot glans til pelsen. Indeholder minimalt med emulgeringsmiddel, så flasken skal rystes før brug.

Shampooen indeholder blandt andet fyrretrætjære og er derfor en fantastisk sommershampoo på grund af duften af tjære. Duften forsvinder næsten helt når pelsen er tør, men holder effekt for hestens sommer udfordringer ude på folden.

Prob Shampoo er et velprøvet produkt med mange år på markedet. Kombineres gerne med øvrige Prob-produkter som Prob Olie, Prob Deo og Prob Supercream.
Prob Shampoo findes i flere størrelser, både en mindre flaske med 200 ml og en større dunk med 2,5 L udover denne flaske med 500 ml.

Kan også bruges til små hvalpe og drægtige dyr.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Blødgør pelsen med vand og arbejd shampooen ind i pelsen.
Ved hudirritation, lad shampooen virke i 20-30 minutter før grundig skylning. Vask gerne en gang om ugen eller efter behov.
Kan også bruges som almindelig shampoo.

Aqua, PEG-7 Glycerol Cocoate, Glycerin, Pinus Wood Tar, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol.