PROB Olie 2,5 L

DKK 799,00
(DKK 639,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Ekholm PROB Olie 2,5L
Varenummer:
200120
Vægt:
2,5 kg
Kollistørrelse:
5
GTIN:
7350040092507
Fanetypekategori
Plejeprodukter Hest
Prob Olien er velegnet til tør og irriteret hud på både heste og hunde. Den har en særdeles god effekt på hud med tildens til kløe og er et velkendt produkt, der med succes anvendes, særligt om sommeren.
Olien er fugtgivende og alkohol- og trætjærebaseret, hvilket egner sig særlig godt til tør og kløende hud. Prob Oli kan anvendes der, hvor kløen er et problem, hvad enten det er i man eller halerod og vil medvirke til, at duften hos hesten ændres med god effekt.

Let at påføre gennem tæt pels, man og halerod med sin tube.
Olien er drøj og absorberes hurtigt ind i huden, efterlader ingen klæbrig pels, man eller hale og der er ikke nogen risiko for forbrændinger i stærkt sollys.
Prob Olie findes også i to mindre størrelser med 200 ml og 500 ml i.

Vi anbefaler at teste produktet på et mindre område, første gang man skal bruge olien for at se om hesten reagerer negativt på den. Den indeholder alkohol og kan opleves irriterende for nogle heste. I tilfælde af irritation, vask med sæbe og vand og afbryd behandlingen.
Undgå øjne og luftveje.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Påfør dråbevis på huden med intervaller på ca. 5 cm mellemrum. Olien er meget flydende og kan let spredes i et større område med let massage på området nogle sekunder efter påføring.
Påfør først hver tredje dag så længe behovet er til stede, derefter ved behov. Prøv at finde det interval som passer til din hest. Det kan være nok med få gange om ugen, mens andre bruger den hver dag.

HUNDE
Hvis hunden har problemer med sine poter, er det almindeligt at de begynder at slikke dem intensivt, gnave og bide i dem.

Olien bryder ofte effektivt problemet.
Bruges gerne sammen med PROB SUPERCREAM.
Hvis du regelmæssigt vedligeholder poterne, undgår du unødvendige udfordringer.

Prob Olien har en skarp tjæreduft, der relativt hurtigt dæmpes.

Kombiner gerne med PROB SHAMPOO med tjære.

Kan med fordel også bruges til hvalpe og drægtige dyr.

Ethanol, Aqua, 2-propanol, Glycerin, Pinus Wood Tar.