PROB Frog Sticks

DKK 159,00
(DKK 127,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Ekholm Prob Frog Sticks
Varenummer:
200240
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
12
GTIN:
7350040096000
Fanetypekategori
Plejeprodukter Hest
PROB FROG STICKS indeholder brugsklare sticks til at bruge som udfyldning i dybe strålefurer og hul væg, for at forhindre mudder og snavs i at trænge ind.
PROB FROG STICKS er et 100% naturligt produkt. Det er tjærebaserede stiks med bivoks, olier og harpiks. Sticksen bruges som udfyldning i dybe strålefurer og hulrum for at forhindre jord mv. i at trænge ind. Hvis hesten har dybe strålefurer eller hvis du ser forandringer i strålen, presses en PROB Frog stick ind i strålefuren efter rengøring. Udskift stik efter 2-4 dage eller efter det interval som passer til din hest. Fortsæt så længe der findes et behov.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Hvis din hest begynder at få, eller har hul væg, så tilpas stiksen efter den størrelse og gør det samme som i strålefuren. Forhindrer jord osv. fra at gøre dem dybere. Brug vores PROB OLIE, nogle dråber inden du bruger din tilpassede stik. Gentag denne procedure med olien hver gang du udskifter stiks lige ved dragterne.

Hvis strålefurerne eller hulrummene er meget dybe og du har brug for mere end et stik, så tager du i stedet af det ekstra tjæredrev som medfølger i pakken, og udfylder ekstra med dette over det ilagte stik i kombination med, at du pensler Prob Hoof balsam/Prob Olie i området og på det nye stik.Kan også bruges til føl og drægtige dyr.

Vedligehold hovene for at undgå unødige problemer.
PROB Frog Sticks indeholder ingen dehydrerende opløsningsmidler.

Canola oil, Tar pine, Beeswax, Propolis, Rosin.