PROB Deo Tar Koncentrat 500 ml

DKK 159,00
(DKK 127,20 ekskl. moms)
Ekholms bedst sælgende produkt.  
Produkt specifikationer
Varenavn:
Ekholm Prob Deo Tar Koncentrat 500 ml
Varenummer:
200180
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
24
GTIN:
7350040091029
Koncentrat til smart hjemmebland af den kendte Prob Deo Tar Spray, for en rolig sommer!
Til udendørs brug der sikrer hesten ro på folden eller under rideturen. Giv heste og ryttere velvære med vores naturlige og miljørigtig blanding der også fungerer godt til andre dyr. Produktet er helt GIFT FRIT for både hesten, dens venner på folden, naturen og os mennesker. Prob Deo er et produkt som har fået meget positiv opmærksomhed, da den er et effektivt og et godt alternativ til andre kemikaliebelastede produkter. Prob Deo er let at anvende og fedter ikke i dyrets pels. Derudover forårsager Prob Deo ikke solskoldninger.
Prob Deo Tar koncentrat er en refill af Prob Deo spray, der blandes 1:1 med vand og omrystes før brug.
Prob Deo Tar koncentrat fås også i en større dunk med 2,5 L. samt i en færdigblandet opløsning, nemlig Prob Deo Tar Spray.
Opblandingsflasker med spraytop kan tilkøbes

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Hesten sprayes 1 gang dagligt eller efter behov.
Undgå at spraye tæt på øjne og luftveje. Her kan du påføre Deo´en med en opvredet svamp eller klud – som herefter forsigtigt påføres omkring øjne og mule.

Tip: Vasker du din hest i sommerperioden, så får du en KLAR EFFEKT ved at bruge PROB SHAMPOO med tjære. Skyl hesten, fordel shampooen. Lad det sidde 20-30 min. og skyl ud.

Aqua, Ethanol, 2-propanol, Glycerol, Pinus Wood Tar, Cymbopogon flexuosus, Alcohols C12-14, Ethoxylated, Amides.