Omega 3 Aid for dogs 500 ml

DKK 249,00
(DKK 199,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Omega 3 Aid for dogs 500 ml
Varenummer:
430150
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
5018220000491
Fanetypekategori
Kosttilskud
Der findes mange gode grunde til at tildele din hund en god olie. Omega 3 Aid til hunde er en 100 % vegetabilsk olie med et rigt indhold af Omega 3 og naturligt vitamin E som antioxidant. Den unikke sammensætning af planteolier af høj kvalitet gør Omega 3 Aid til det perfekte daglige tilskud, for at sikre velvære samt et godt alment befindende for din hund.
Der er flere fordele ved at anvende vegetabilsk olie frem for almindelig fiskeolie. I den humane verden er der flere studier, der viser, at man bør fokusere mere på ”forældre” fedtsyrerne (ALA og LA) i stedet for EPA og DHA, som primært er dem, der findes i fiskeolie. Man har brug for 95 % ALA og LA, mens der kun er brug for 5 % EPA og DHA, et behov som typisk bliver dækket via foderet. En anden ulempe ved fiskeolie er, at de er letfordærvelige og derfor skal der en tilstrækkelig mængde antioxidanter til, for at sikre olien ikke oxiderer og der dannes skadelige frie radikaler. Dette problem opstår ikke ved at bruge Omega 3 Aid, da den er 100 % vegetabilsk og desuden har et højt indhold af vitamin E, som er kendt for dens gode antioxidante egenskaber. Hvis man gerne vil give et olietilskud, giver det derfor mest mening at vælge en vegetabilsk olie frem for fiskeolie. Slutteligt er der også færre kalorier i Omega 3 Aid end i traditionel fiskeolie.
Omega 3 Aid anvendes når man ønsker at støtte hundens hudbarriere, f.eks. i tilfælde med tør hud, hvis man vil sikre en skinnende og blank pels. Omega 3 Aid kan også anvendes for at give en kortere fældningsperiode samt være med til at sikre en god fertilitet og drægtighed hos tæverne. Desuden vil Omega 3 Aid også støtte et sundt fordøjelsessystem og dermed hjælpe med en god optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Omega 3 Aid fås i en 500 ml flaske med et hygiejnisk pumpesystem, for en lettere dosering. 500 ml flasken rækker i op til 8 måneder ved en daglig dosering på 2 ml (passer til 6 kg hund). Derudover fås Omega 3 Aid også i en flaske med 250 ml.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hunden på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hund hjulpet bedst muligt.

Hund: 2 ml pr. 6 kg/dag (1 pump indeholder 2 ml).
Tilføres på hundens normale foder.
Ryst flasken grundigt før brug.

Hamp- og Havreolie.

Analytiske bestanddele:
Råfedt 100 %.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.