Medaprotect instrumentdesinfektion 1000 ml

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Medaprotect instrument reng. 1000 ml
Varenummer:
220210
Vægt:
1 kg
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Det sikre, hurtigtvirkende og økonomiske højeffektive instrument-desinfektionsmiddel, udviklet til fleksible samt faste endoskoper, operationsinstrumenter og andet udstyr. Produktet er primært ment til brug i ”åbent bad”, men kan også anvendes i andre medicinske apparater som f.eks. ultralydsbade. Medaprotect kombinerer en høj mikrobiologisk effekt med brugssikkerhed og en sammenlignelig hurtig aktivitet. Medaprotect er aktivt overfor mykobakterier, virus, svampe og bakterier. Produktet viser ingen af de skadelige karakteristika som produkter med glutaraldehyd gør, og er et fuldstændig alternativ til disse uden krav til special udsugning/ventilation. Produktet er hurtigtvirkende, sikkert i brug og meget økonomisk. En brugsklar opløsning er aktiv i op til 15 dage og kan således anvendes gang på gang. Den non-oxiderende formulering kan anvendes til alle instrumenter, der normalt forefindes i en dyrlægepraksis. Medaprotect er produceret i EU.
Medaprotect fås i en flaske indeholdende 1 L med doseringstop, hvilket typisk vil svare til 100 x ”klar-til-brug” opløsninger.
Klargøring af Medaprotect i ”klar-til-brug” opløsning: Tildel 20 ml Medaprotect koncentrat til 2 L vand (1% opløsning), og rør opløsningen let rundt.
Fleksible endoskoper (rengøring og desinfektion): Rengør instrumenterne godt før desinfektion – både udvendigt og indvendigt. Vask alle løsdele og lad det tørre. Sænk endoskopet ned i Medaprotect opløsningen, sørg for at hele skopet er under vandoverfladen. Skyl Medaprotect opløsningen gennem endoskopet med en sprøjte. Sørg for at overholde de anbefalede minimumskontakttider. Skyl efter med filtreret eller sterilt vand efter behov. Lad endoskopet tørre.
Faste endoskoper og andre instrumenter/vet. udstyr: Rengør instrumenter godt før desinfektion. Skyl grundigt og lad dem tørre. Læg instrumenterne ned i Medaprotect opløsningen, sørg for at de er under vandoverfladen. Sørg for at overholde de anbefalede minimumskontakttider. Skyl efter med filtreret eller sterilt vand efter behov. Lad instrumenterne tørre.
Kontakttider:
Bakterier, svampe: 5 min
Vira: 15-30 minutter.
Mykobakterier (tuberculocidal) og sporer: 60 minutter (alternativt 15 min ved 2% opløsning)

Det anbefales IKKE at forlænge tiden for iblødsætning eller at efterlade instrumenterne i opløsningen natten over. Det kan have en negativ effekt på instrumenterne at forlænge iblødsætningen.
(3-aminopropyl)-N-dodecylpropano-1,3-diamine, didecyldimethyl ammoniumchlorid, isopropylalkohol, ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, korrisionsinhibitor, anti-skummemiddel, hjælpestoffer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.