Tag med på vores spændende rejse som lagermedarbejder hos EQUIDAN VETLINE i Herning!

Vil du være en vigtig del af vores engagerede og dygtige team? Er du en erfaren lagermedarbejder med truckcertifikat? Så er det lige præcis dig, vi leder efter til vores dynamiske lager i Herning.

Din hverdag vil bestå af at plukke og pakke kundeordrer, hjælpe med vareopfyldning og sørge for, at vores lager altid er pænt og præsentabelt.

Sammen med vores dedikerede kolleger i pakkehallen/sækkevarelageret vil du sikre, at vores kunder modtager deres bestillinger til tiden. Orden og systemer er essentielle, og vi værdsætter din strukturerede tilgang til arbejdsopgaverne.

Din indsats er afgørende for at sikre korrekt pakning af kundeordrer, selv når det er travlt. Du er kendt for at være pligtopfyldende og pålidelig.

Din fysisk er god! Med din evne til at bevare overblikket i travle situationer og skabe struktur på vores lager, gør du en forskel hver dag. Erfaring fra et lager er en fordel, men ikke et krav.

Dit positive humør og hjælpsomme natur gør dig til den ultimative holdspiller, som altid er klar til at støtte dine kolleger, når der er brug for det.

Vi tilbyder en spændende stilling på vores lager i Herning, hvor du vil blive en del af et passioneret team på omkring 14 kolleger. Vi tænker at du bor i geografien rundt om Herning. Arbejdstiden er på hverdagen mandag til torsdag i tidsrummet kl. 08.00 – 16.00 og fredag 08.00- 15.00. Stillingen er på 37 timer om ugen, og aflønnes efter erfaring og kvalifikationer - plus pensionsordning og helbredssikring.

Vi læser ansøgningerne løbende for at ansætte den rette kandidat. Så vent ikke for længe med at søge – send din korte og præcise ansøgning samt dit CV til jba@equidan.dk allerede i dag eller allersenest den 30.08.23

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Baymler eller Charlotte Sørensen på tlf. 9681 4000. Klik her for at læse mere om os og vores passion for det, vi gør.

Vi ser frem til din ansøgning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.