Flexadin Advanced ORIGINAL 60 stk.

Produkt specifikationer
Varenavn:
Flexadin Advanced ORIGINAL til hunde 60 stk.
Varenummer:
430372
Vægt:
0,3 kg
Kollistørrelse:
6
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Flexadin Advanced er det mest innovative ledprodukt på markedet til hunde. Det sikrer den mest effektive støtte til hunde med kendte udfordringer i bevægeapparatet. Dette skyldes især indholdet af det unikke UCII – en særlig patenteret form af udenatureret kollagen type II. Adskillige studier de senere år har vist, at dette yder den mest effektive support til udfordret led og det kan anvendes i kombination med smertestillende til de få hunde der måtte have et fortsat behov for dette. UCII er kollagen der udvindes ved en særlig skånsom proces således dens naturlige form ikke nedbrydes og ændres, hvilket får det til at adskille sig fra den ellers kendte denatureret form der findes i mange andre produkter. At UCII er udenatureret sikrer det kan iværksætte en proces kaldet ”oral tolerance”. Denne proces foregår i fordøjelsessystemet, primært i lymfevævet. Når Intakte UCII molekyler når de ”Peyerske pletter” i tyndtarmen, påbegyndes en kaskade af cellesignalering i immunsystemet. Denne kaskade fra tarmen via immunsystemet ender i leddene, hvorefter der ses positiv effekt på hundes bevægeapparat. Denne proces kan kun foregå med UCII hvorfor Flexadin Advanced er så unikt.
Flexadin Advanced Original indeholder også Omega 3 fedtsyrer og antioxidanten vitamin E som yderligere understøtter sunde og velfungerende led.
Flexadin Advanced er lavet som velsmagende tyggebidder der spises med velbehag af langt de fleste hunde og den kan anvendes af alle hunde der har behov for optimal ledsupport.
Én tyggebid vejer blot 3 gram og produktet er derfor også særdeles velegnet til den overvægtige hund.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Giv én tyggebid hver dag uanset hundens størrelse.
Kan gives direkte til hunden eller blandes i foderet.


Produktet er et diætetisk tilskudsfoder og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 3 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes.
Vand bør være tilgængeligt til alle tider. Anbefalet dosering bør ikke overskrides.
Produktet bør anvendes i overensstemmelse med ernæringsmæssige anbefalinger.

Glycin, Bryggeritørgær, Havremel, Rugmel, Havreflager, Hørfrøolie (kilde til omega 3), Kyllingeleverpulver UCII, Pektin, Sukrose, Maltodextrin, Calciumsulfatdihydrat, Polyethylenglycol.


Analytiske bestanddele:
Råprotein 15%, Træstof 1.5%, Råfedt 11%, Råaske 3%, Vand 20%.
Acacia (gummi arabicum), Natriumalginat, Vitamin E 7000 IU/kg, Aromamixtur.