Flexadin Advanced KAT 30 stk

NYHED!
Produkt specifikationer
Varenavn:
Flexadin Advanced KAT 30 stk
Varenummer:
430373
Vægt:
0,2 kg
Kollistørrelse:
15
GTIN:
03605874565500
Fanetypekategori
Kosttilskud
Flexadin Advanced Kat er særligt udviklet målrettet til katte og er det mest innovative ledprodukt på markedet. Det sikrer den mest effektive støtte til katte med kendte udfordringer i bevægeapparatet. Dette skyldes især indholdet af det unikke UCII – en særlig patenteret form af udenatureret kollagen type II. Adskillige studier de senere år har vist, at dette yder den mest effektive support til udfordret led og det kan anvendes i kombination med smertestillende til de få katte der måtte have et fortsat behov for dette. UCII er kollagen der udvindes ved en særlig skånsom proces således dens naturlige form ikke nedbrydes og ændres, hvilket får det til at adskille sig fra den ellers kendte denatureret form der findes i mange andre produkter. At UCII er udenatureret sikrer det kan iværksætte en proces kaldet ”oral tolerance”. Denne proces foregår i fordøjelsessystemet, primært i lymfevævet. Når Intakte UCII molekyler når de ”Peyerske pletter” i tyndtarmen, påbegyndes en kaskade af cellesignalering i immunsystemet. Denne kaskade fra tarmen via immunsystemet ender i leddene, hvorefter der ses positiv effekt på kattens bevægeapparat. Denne proces kan kun foregå med UCII hvorfor Flexadin Advanced er så unikt.

I Flexadin Advanced Kat findes også Mangan og Methionin, der er essentielt for katten. Sammen med Omega 3 fedtsyrer og antioxidanten vitamin E sikres sunde og velfungerende led.

Flexadin Advanced Kat er lavet som velsmagende tyggebidder der spises med velbehag af langt de fleste katte og den kan anvendes af alle katte der har behov for optimal ledsupport.

Én tyggebid vejer blot 0,8 gram og produktet er derfor også særdeles velegnet til den overvægtige kat.

Flexadin Advanced Kat fås også i poser med 60 tyggebider.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.
Giv én tyggebid hver dag uanset kattens størrelse.
Kan gives direkte til katten eller blandes i foderet – må gerne deles i mindre stykker.

Produktet er et tilskudsfoder og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 3 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes.
Vand bør være tilgængeligt til alle tider. Produktet bør anvendes i overensstemmelse med ernæringsmæssige anbefalinger.
Bryggeritørgær, Havremel, Havreflager, Rugmel, Glycerin, Kyllingeleverpulver, Hørfrøolie (kilde til omega 3), UCII (40 mg/tyggebid), Fiskeolie, Pektin, Sukrose, Maltodextrin, Calciumsulfatdihydrat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 25,5%, Vand 15%, Råfedt 11%, Råaske 7%, Træstof 1.5%. Per tyggebid: Total omega 3 fedtsyrer 25,42 mg – Total docosahexaensyre (DHA) 2,37 mg – Total Methionin 12 mg – Total Mangan 1,9 mg – Total Vitamin E 7,7 IE. Hver tyggebid vejer 820 mg.