Equistro Kerabol/Biotin Forte 1000 g

DKK 529,00
(DKK 423,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Kerabol Biotin (pulver) 1000 g
Varenummer:
110290
Vægt:
1 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
3605874170421
Hvis hesten har dårlige hove og en kedelig hornkvalitet kan EQUISTROs Kerabol Biotin være vejen frem. Med dette tilskudsfoder tildeles hesten letoptagelig biotin, DL-Methionin (organisk svovlkilde), letoptagelig organisk zink (IPALIGO®) samt antioxidant- og enzymforstadier som β-karotin, selen (Sel-Plex®) og mangan (IPALIGO®) i ét og samme produkt.
Biotin har i flere studier vist at kunne påvirke hornets vækst i hovene, hvorfor Kerabol Biotin tilfører hesten den dokumenterede mængde biotin. Sammen med zink og mangan, som alle spiller en rolle i dannelse af keratin, er disse ingredienser med til at sikre en god vækst af hoven samt en god kvalitet. Aminosyren methionin indeholder svovlholdige forbindelser, der er med til at sikre den ønskede hårdhed og elasticitet i hoven, som er med til at give en bedre sømbinding. Udover den gavnlige effekt på hovene har Kerabol Biotin også en positiv effekt på hesten pels, da hov, hud og pels har brug for de samme næringsstoffer. Dette tilskynder til en sund og skinnende pels.
Anvendt dagligt vil Kerabol Biotin hjælpe hovmetabolismen og dermed skabe en sund og elastisk hovvækst, med en god cellebinding, som ikke så let flækker og revner samt en sund og skinnende pels.
Kerabol biotin er et velsmagende pulver og findes i en bøtte med 1000g, hvilket svare til en tildeling i op til 66 dage (dosering til 500 kg hest).
Husk at ny horndannelsen hos hest tager lang tid – normalt tager det 12 måneder for en hel hov at vokse ud.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Vetoquinol har udviklet en særlig teknik til at binde mineralerne i en organisk form og dermed sikres den højeste biotilgængelighed af produktet – denne betegnes IPALIGO®.

Sel-Plex® er en betegnelse for organisk selen, bundet til Saccharomyces cerevisiae (gær) for at øge biotilgængeligheden og dermed hestens optimere udnyttelse af mineralet.  

Heste (500 kg): 15 g/dag (1 ske).
Føl og små ponyer: 7,5 g/dag (½ ske).


Pulveret tildeles i foderet.
Det anbefales, at Kerabol Biotin tildeles dagligt i minimum 6 måneder til heste med dårlige hove/hornkvalitet.

Glucose, Laktose.

Analytiske bestanddele:
Vand 7 %, Råprotein 21 %, Råfedt 0.3 %. Råaske 12.8 %, Træstof 0.3 %, Natrium 1 %, DL-Methionin 334900 mg/kg, Mangan (organisk) 2000 mg/kg, Selen (organisk) 16 mg/kg, Zink (organisk) 6650 mg/kg, Biotin 1300 mg/kg.