Equistro Flexadin UC II 600 g

DKK 1.299,00
(DKK 1.039,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Flexadin UC II 600 g
Varenummer:
110230
Vægt:
0,6 kg
Kollistørrelse:
12
GTIN:
3605874270114
Flexadin fra EQUISTRO er vel nok det bedste og mest revolutionerende ledprodukt på det danske marked. Det er baseret på det unikke udenatureret kollagen type II (UCII), MSM samt letoptagelig organisk mangan (IPALIGO®) – alle nøje udvalgte ingredienser til at understøtte en sund ledfunktion og god bevægelsesfrihed hos hesten.
Udenatureret kollagen type II (UCII) er helt unikt, da kollagenet er bevaret i sin oprindelige spiralformede (tripel-helix) struktur takket været den patenterede udvindelsesproces. Dette adskiller UCII fra den ellers almindeligt anvendte hydrolyserede kollagen, som efterhånden findes i mange ledprodukter. Adskillige kliniske studier har de senere år dokumenteret, at UCII kan aktivere en proces, der kaldes for ”oral tolerance”. Denne proces foregår i fordøjelsessystemet, primært i lymfevævet. Når intakte UCII-molekyler kommer frem til det område i tarmen, der kaldes Peyerske pletter, arbejder de sammen med immunsystemet. Her opstår en kaskade af cellesignaleringer, der interagerer med leddene. Dette betyder, at effekten slutteligt ses i hestens bevægeapparat.
Flexadin indeholder også en høj koncentration af MSM (Methylsulfonylmethan), der er en naturlig kilde til organiske svovl. Både svovl og mangan indgår i produktionen af blandt andet proteoglykaner og glucosaminoglykaner, som begge er vigtige elementer i opretholdelsen af en velfungerende ledbrusk og ledvæske.
Dette ledprodukt kan anvendes til alle typer af heste med intens belastning af leddene eller heste med kendte problemer i bevægeapparatet.
Flexadin er et velsmagende pulver og findes i en bøtte med 600 g – dvs. op til 45 dages tildeling for fuld ledsupport.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Vetoquinol har udviklet en særlig teknik til at binde mineralerne i en organisk form og dermed sikres den højeste biotilgængelighed af produktet – denne betegnes IPALIGO®.

Doseringen er uafhængig af hestens vægt:
Fuld ledsupport (opstartsfasen): 15 g/dag (1½ ske) i minimum 12 uger.
Vedligehold: 10 g/dag (1 ske).

For understøttelse til sportsheste: Begynd 4 uger før konkurrencesæsonen og forsæt under hele sæsonen.
Den anbefalede dosering afhænger af træningens omfang samt niveau.

Tildeles i hestens foder.

Laktose, MSM 39.6 %, UCII: kyllingebruskpulver (indeholdende kaliumklorid: 0.96%, total kollagen: 0.8 %) 3.2 %.

Analytiske bestanddele:
Vand 12 %, Råprotein 1.5 %, Råfedt 0.3 %, Råaske 9.5 %, Træstof 0.4 %, Natrium 1 %, Mangan (organisk) 480 mg/kg.