Equistro Betamag Forte 1000 ml

DKK 1.049,00
(DKK 839,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Equistro Betamag Forte 1000 ml
Varenummer:
110110
Vægt:
1 kg
Kollistørrelse:
15
GTIN:
3605874248434
Fanetypekategori
Kosttilskud
Har du en urolig hest der har svært ved at holde fokus og bliver for urolig?
Så kan Betamag Forte være hjælpen du mangler.
EQUISTROs Betamag Forte er et flydende diætetisk tilskudsfoder til heste med letoptagelig og højt koncentreret zink og magnesium. Magnesium er et makromineral og indgår i mange processer i kroppen, herunder i centralnervesystemet og det spiller ligeledes en rolle for hestens muskelfunktioner. Betamag Forte er sammensat af organisk zink (IPALIGO®) og magnesium, som er de vigtige sporstoffer ved regulering af det muskulære og nervemæssige stofskifte.
Det magnesium, der findes i Betamag Forte, er i den højeste optagelige form, hvilket sikrer den størst mulige effekt. Betamag Forte er udviklet til at sikre en optimal tilgængelighed af de aktive komponenter på cellulært niveau.
Med dette produkt får du et super ”cool” produkt til brug over længere perioder. Det anvendes især til heste, der i visse situationer er ufokuserede og/eller urolige. Det kunne f.eks. være i forbindelse med transport, tilridning, stævner, klipning af pels eller ved besøg af smeden.
Produktet fås i en 1000 ml flaske med smart doseringstop uden spild.

EQUISTRO serien er produceret af Vetoquinol – en international veterinær medicinalproducent, der producerer efter højeste standard og nyeste viden. Dette betyder en helt unik produktsikkerhed! Vetoquinol støtter en ren sport og henviser til de internationale FEI-regler vedrørende konkurrence.
Vetoquinol har udviklet en særlig teknik til at binde mineralerne i en organisk form og dermed sikres den højeste biotilgængelighed af produktet – denne betegnes IPALIGO®.

I perioder med mentale udfordringer:
Heste (500 kg): 1-2 gange 10 ml/dag. 
Ponyer: 1-2 gange 5 ml/dag.


Ved brug med periodevis uro (konkurrencer m.m.) bør tildelingen startes 5-6 dage før, for optimal effekt.
Tildeles i foderet, i drikkevandet eller direkte i munden. Ryst produktet grundigt før brug.
Kan anvendes i perioder på 2-4 uger efter behov.
Dyrlægen bør kontaktes inden forlængelsen af brugen.

Magnesiumsaspartat, Sukrose.

Analytiske bestanddele:
Vand 71 %, Råprotein 11 %, Råfedt 0.8 %, Råaske 3.8 %, Træstof 0.3 %, Magnesium (organisk) 1.3 %, Natrium 0.2 %, Zink (organisk) 10900 mg/kg, Glycin 10480 mg/kg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.