Electrolyte Liquid 1L

DKK 159,00
(DKK 127,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Electrolyte Liquid 1L
Varenummer:
120710
Vægt:
1 kg
Kollistørrelse:
4
GTIN:
5035104061836
Fanetypekategori
Kosttilskud
Velsmagende flydende elektrolytter til din hest med de rette næringsstoffer!
Når hesten sveder er det ikke kun væske som forsvinder, men også kroppens livsvigtige salte som natrium, kalium, klorid og magnesium. Derfor er det vigtigt, at disse tabte næringsstoffer erstattes i forbindelse med træning, stævne, transport eller lignende. Alle elektrolytterne hjælper med at opretholde hestens væskebalance, styre mange af kroppens enzymprocesser og indgår i nerver og musklers elektriske signaler. Det vil sige, at hvis en hest er i underskud af elektrolytter, kan det blandt andet medføre væskemangel, nedsat præstationsevne samt nedsat nerve- og muskelfunktion.
Net-Tex Electrolyte liquid kan anvendes til alle typer af heste, hvor man gerne vil sikre en god tilførsel af elektrolytter. Derudover kan Net-Tex Electrolyte liquid også med fordel benyttes som ”booster” inden fysisk anstrengelse. Den flydende elektrolyt fra Net-Tex er med smagfuld pebermynte, som hestene finder attraktiv. Elektrolytten er let at dosere i hestens foder eller drikkevand med flaskens doseringstop, der let og præcist måler den rette mængde op.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Heste: 30-60 ml/dag
Ponyer og islændere: 15-30 ml/dag
Føl: Halv dosering

Kan opblandes i hestens drikkevand, foder eller gives direkte i munden med en sprøjte.
Dette produkt er et diætetisk foder og rigeligt vand bør altid være til rådighed for hesten!
Anbefalet tildeling er 1-3 dage efter kraftig svedafsondring. Ved tegn på dehydrering bør dyrlægen kontaktes.

Natriumklorid, Dextrose, Kaliumklorid, Calcium aminosyrehydrat, Magnesiumsulfat.

Analytiske bestanddele:
Total sukkerindhold 100 gr/L, Leucin, Valin, Isoleucin, Samlede aminosyrer 450 mg/L, Calcium 350 mg/L, Magnesium 390 mg/L, Natrium 79 gr/L, Kalium 10.5 gr/L, Klorid 130 gr/L, Vitamin B12, Glycin, aromastoffer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.