Dengie Grass Pellets - 20 kg

DKK 199,00
(DKK 159,20 ekskl. moms)
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 199,00 (DKK 159,20)
Pris pr. stk. v/50 stk.DKK 179,00 (DKK 143,20)
På lager
Friske grønne velsmagende fibre.
Produkt specifikationer
Varenavn:
Dengie Grass Pellets 20 kg
Varenummer:
140135
Vægt:
20 kg
Kollistørrelse:
50
GTIN:
5028331000884
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Rent, frisktørret græs – intet andet! Kan anvendes som hø-supplement.
Dengie Grass Pellets indeholder græs og intet andet – ingen melasse, ingen fyldstoffer, ingen konserveringsmidler! Det er rene græspiller og ikke grøntpiller! De er rige på grønne fibre og er velegnet til heste og andre dyr som f.eks. æsler, køer, kalve, får, geder og gnavere.
Med dette produkt tilfører du fibre i koncentreret form uden andet. Vi anbefaler de opblødes i vand og er dermed også perfekt som det våde måltid eller til hesten med tyggeudfordringer, måske den ældre hest men også hesten der skal huldreguleres. Det kan anvendes som supplement til grovfoderet og dermed iberegnes hestens samlede grovfodermængde.
Ydermere er de særdeles velegnet som den lille sunde snack, måske i træningsøjemed.

Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje. Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer. Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem. Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.
Op til 500g (tørvægt) pr. 100 kg hest – Vi anbefaler at ud fodre produktet opblødt i vand.

100% kunsttørret græs.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Fordøjelig energi 0.76 Fe/kg, Råprotein 18%, Råfedt 3%, Råaske 10%, Fibre 20%, Stivelse 2%, Naturligt forekommende sukker max. 12%.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.