CystoPro 120 tab

Produkt specifikationer
Varenavn:
CystoPro 120 kapsler
Varenummer:
430480
Vægt:
0,2 kg
GTIN:
5027314503916
Fanetypekategori
Kosttilskud
Cystopro bidrager til optimal velfungerende og sunde urinveje hos hund og kat.
Produktet er unik i sit indhold af de såkaldte proanthocyanidiner (PACs), der er de aktive flavonoider fra tranebær. Disse PACs medvirker til, at bakterier i urinvejene ikke kan hæfte på blærevæggen, men i stedet skylles ud med urinen. Mange dyr, der har irriterede urinveje får yderligere gavn af det tilsatte glukosamin, der er i en særlig form målrettet til blærens glukosaminoglykanlag (GAG). Cystopro giver desuden støtte til tarmen i form af den syreresistente EU godkendte probiotika Enterococcus faecium, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Samt MOS, der kan binde sig til E. Coli. Denne støtte til fordøjelseskanalen støtter dyrets immunforsvar samtidigt med, at det sænker forekomsten af bakterier i dyrets miljø, der kan påvirke dens urinveje negativt.
Produktet kan anvendes i korte perioder eller kontinuerligt afhængig af situationen – det kan stå alene eller må, hvis ønsket, gives sideløbende med traditionel medicinering.
Cystopro fås også i pakning med 30 kapsler.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.
Se nedenstående skema.
Kapslerne kan åbnes og indholdet drysses ud på foderet for lettere tildeling – pulveret er tilsat en kunstig kyllingearoma.

N-acetyl-D-glucosamin, Mannan-oligosakkarid, Gelatine kapsel, Tranebær (Vaccinium macrocarpon), Magnesiumstearat.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 24.8%, Råfedt 7.7%, Råaske 3.3%, Træstof 0.3%, Enterococcus faecium (1 x 1011 CFU/kg). 
Hver kapsel indeholder 20 mg PAC.

Doseringsvejledning

VægtDaglig dosis
<20 kg  1 kapsel 
20-40 kg kg  2 kapsler 
40-60 kg kg  3 kapsler