Antler medium - hjortegevir 76-150 gr

DKK 109,00
(DKK 87,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Antler medium - hjortegevir 76-150 gr
Varenummer:
420110
Vægt:
0,15 kg
GTIN:
0799475757938
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
100% naturlig tyggesnack uden unødvendige kalorier. Den naturlige tandbørste!

Antler er gevirer fra hjorte i det skotske højland - et sundt tyggeben fuld af mineraler og calcium. Gevirerne fældes naturligt og bliver let renset, hvorefter skarpe spidser fjernes, og gevirerne afkortes i forskellige stykker i vægtgrupper.
Antler holder længe, og er lugtfrie samtidig med, at fastheden af geviret minimerer risikoen for at de splintrer. De hjælper på hundens tandhygiejne og tilfredsstiller dens trang til at tygge.
Da gevirerne er helt naturlige, er der ingen Antler som er ens. De findes i mange forskellige former og størrelser, så der er én til alle hunde.
Med et Antler Hjortegevir giver du din hund en naturlig ”tandbørste” den tilligemed kan have i rigtig lang tid. Antler Hjortegevir er også velegnet til sensitive hunde der kun tåler få ting eller hunde med følsom fordøjelse. Også god til overvægtige hunde, da de er ultra fedtfattige.

Benet må benyttes af alle hunde og hvalpe fra 6 måneder. Benet er ganske holdbart og vil kunne aktivere hunden i betydelig længere tid end andre tyggeben. Bruges efter behov og med fornuft.
TIP! Har din hund mistet interessen for benet, kan du lægge det i blød i vand natten over, så dufter det herligt igen.

100% naturligt hjortegevir.

Analytiske bestanddele:
Protein 32%, Fedt 0.1%, Træstof 3%, Vand 14%, Aske 53%.