Agri -Gel 500 ml m fliptop/refill

Produkt specifikationer
Varenavn:
Agri Scanning Gel 500 ml m fliptop/refill
Varenummer:
120570
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
5035104033901
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
AgriGel er en unik eksplorations- og undersøgelsesgel til brug i både stordyrs- og smådyrspraksis. Gelen giver en beskyttende film til indsmøring af instrumenter, arme og hænder ved fødsels-, vaginal- og rektalundersøgelser. Den tykke konsistens på gelen er med til at give en god vedhæftningsevne samt gøre den meget trådtrækkende. AgriGel er ikke sæddræbende og kan derfor med fordel anvendes ved insemineringer.
Gelen er klar til brug og findes i en praktisk refill flaske på 500 ml med udtrækkelig studs, lige til at have med ind til undersøgelserne i stalden eller i konsultationsrummet. Den lille flaske sikrer en god hygiejne og der kan med fordel bruges en separat flaske til insemineringerne.
Derudover findes AgriGel også i en dunk indeholdende 5 L. Denne kan evt. anvendes ved større steder, hvor der for eksempel skal insemineres mange hopper, eller hjemme på klinikken/hospitalet - samt til genopfyldning af 500 ml flaskerne. Dertil kan tilkøbes en særskilt pumpe for at lette doseringen til hver undersøgelse.

Propylen glucol, Hydroxyethyl cellulose.