Zentonil ADVANCED 400 (30tab)

Produkt specifikationer
Varenavn:
Zentonil ADVANCED 400 (30tab)
Varenummer:
430430
Vægt:
0,1 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
3605874292536
Fanetypekategori
Kosttilskud
Zentonil Advanced er et tilskud til hunde hvor det ønskes at give leveren en hjælpende hånd. Det indeholder det særlige SAMe (S-adenosylmethionin) som er den aktive form af Methionin. Dette sikrer optimal effekt selv for en lever der er under pres. SAMe bliver i kroppen hovedsageligt omdannet til glutathion, der er en af de vigtigste antioxidanter for leveren. Derudover bidrager SAMe også til at stabilisere cellemembranerne samt sikrer dannelsen af nye leverceller.
Udover SAMe indeholder Zentonil Advanced også Silybin, der er udvundet fra marietidsler. Dette er en anerkendt antioxidant der samtidigt har en gavnlig virkning på galdeflowet.
Som noget unikt er de aktive ingredienser i Zentonil Advanced mikroindkapslet, således de kan passere mavesyren uden at tage skade, herved opnås maksimal effekt senere i fordøjelsen. Dette gør det også muligt at dele eller knuse tabletterne, således de kan tildeles alle hunde uanset vægt og situation. Ydermere er tabletterne tilsat smag så de fleste hunde indtager dem med glæde.
Zentonil Advanced kan anvendes i længerevarende perioder hvor leveren har brug for vedvarende støtte samt i kortere perioder for blot at opnå et lille boost f.eks. efter forgiftning, hård medicinering m.m.
Produktet fås også i styrkerne 100 mg for små hunde og katte samt 200 mg for mindre hunde.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.
Se nedenstående skema.
Tabletterne gives efter vægt én gang dagligt.

Hund – gerne på tom mave (dvs. 1 t. før eller 2 t. efter fodring).

Mælke derivater, Derivater af vegetabilsk oprindelse (herunder Silybin/fosfolipider), Fedtstoffer, Mineraler, Forskellige sukkerarter, Kaseinat, Valleprotein, Laktose, Glukosesirup, Aromastofblanding.

Analytiske bestanddele:
Vand 2.36%, Råprotein 29.2%, Råfedt 5.06%, Råaske 6.86%, Træstof 19.7%, Total sukker 9%, Essentielle fedtsyrer 2.27%, Natrium 0.874%, Magnesium 0.668%, Calcium 0.019%.
S-Adenosylmethionin 400 mg/tablet.

Doseringsvejledning

Vægt10 kg20 kg30 kg40 kg
Normal aktivitet ½ 1 2