Pro-Kolin+ til hund og kat 30 ml

På lager
Vores mest sælgende variant.
Produkt specifikationer
Varenavn:
Pro-Kolin+ hund og kat 30 ml
Varenummer:
430210
Vægt:
0,06 kg
Kollistørrelse:
20
GTIN:
5027314503480
Fanetypekategori
Kosttilskud
Pro-Kolin+ er en effektiv og hurtigvirkende pasta til brug ved akutte fordøjelsesproblemer hos både hunde og katte.
Produktet indeholder den EU godkendte probiotika Enterococcus faecium, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien. I Pro-Kolin+ findes der ler typen kaolin, der har til opgave at binde væske i tarmen og medvirke til en hurtigere normalisering af afføringen. Ydermere er tilsat pektin for at danne en lindrende film over tarmepithelet og øge viskositeten af afføringen.
Pro-Kolin+ kommer i en sprøjte klar til brug og pastaen er tilsat oksekødssmag - det må gerne anvendes ved sensitiv fordøjelse og ved foderintolerance.

Produktet kommer også i størrelserne 15 ml og 60 ml.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.
Se nedenstående skema.
Den angivne mængde tildeles 2 x daglig efter vægt indtil ønsket effekt.

Skal opbevares ved stuetemperatur - også efter anbrud.
Sojaolie, Pektin, Preplex® prebiotika (Frukto-oligosakkarider), Dextrose.

Analytiske bestanddele:
Råprotein <1%, Råfedt 40%, Råaske 37%, Træstof >1%, Enterococcus faecium (2 x 1011 CFU/kg; 2 x 108 CFU/g), Kaolin, Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Doseringsvejledning

VægtMængde 
<5 kg 2 ml
5-15 kg 3 ml
15-30 kg 5 ml
>30 kg 7 ml 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.