Pro-Fibre til kaniner og gnavere

På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Pro-Fibre til gnaver 800 gr.
Varenummer:
430170
Vægt:
0,8 kg
Kollistørrelse:
15
GTIN:
5027314502476
Fanetypekategori
Kosttilskud
Profibre til Kanin er et pelleteret velsmagende tilskudsfoder, der er rigt på fordøjelige og ikke fordøjelige fibre fra bl.a. cellulose, hørfrø og sukkerroesnitter. For især kaniner er fibre den vigtigste del af deres foder. Manglende tildeling kan medføre fordøjelsesproblemer – især i bagtarmen. Ved manglende fibre i deres kost ses ofte løs og vandig afføring. Produktet indeholder også den EU godkendte probiotika Saccharomyces cerevisiae, der sikrer tildeling af en masse gavnlige bakterier til dyrets mikrobiom (dyrets bakterieflora i tarmen). Disse bakterier støttes op af det unikke Preplex®, som er særligt kendetegnet for Protexins produkter. Preplex® er en kombination af flere prebiotiske stoffer – FOS og Acacia Gum – som sikrer en af de bedste prebiotiske supplementer på det danske marked. Med Preplex® opnås der støtte til mikrobiomet igennem et længere forløb, idet FOS hurtigt afgiver sin energi og Acacia Gums mere komplekse struktur sikrer en senere frigivelse af energien.
Profibre til Kanin smager af mælkebøtter og de fleste kaniner elsker det – produktet kan med fordel også anvendes til gnavere.
Ved tildeling med Profibre til Kanin sikres en langvarig støtte til en optimal fordøjelse.

Produktet forhandles via de danske dyrlæger.

Protexin er et engelsk firma med mere end 20 års erfaring i udvikling af tilskudsprodukter til dyr og mennesker. Deres filosofi er at anvende det bedste fra naturen sammen med den nyeste forskning for at sikre de mest optimale produkter. En af deres største kompetencer er viden indenfor probiotika, hvor de er blandt de absolut bedste i verden. Vi i Equidan Vetline er stolte over at kunne tilbyde disse forskningsbaserede og innovative produkter til de danske dyrlæger til gavn for alle dyr og dyreejere.

Tildel minimum 1 måleske dagligt over foderet eller ad libitum i en separat skål. Tildeles så længe dyrlægen anbefaler.

OBS: dette er et tilskud og IKKE et komplet foder.

Hvede, Sojaskaller, Havre, Hvedeklid, Grønmel, Sukkerroefibre, Bryggeritørgær, Hørfrø, Cellulose, Preplex® prebiotika (Fructo-oligosakkarider).

Analytiske bestanddele:
Råprotein 13%, Råfedt 5%, Råaske 7%, Træstof 19%. Natrium <0.05%, Fordøjelige fibre 46%, Saccharomyces cerevisiae (1 x 1010 CFU/kg; 1 x 107 CFU/g), Preplex® prebiotika – Acacia Gum (Gum arabic).

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.