Odour Aid for dogs 500 ml

DKK 249,00
(DKK 199,20 ekskl. moms)
På lager
Produkt specifikationer
Varenavn:
Odour Aid for dogs 500 ml
Varenummer:
430130
Vægt:
0,5 kg
Kollistørrelse:
6
GTIN:
5018220000514
Fanetypekategori
Kosttilskud
Har hunden dårlig ånde? Odour Aid er en 100 % vegetabilsk olie med et rigt indhold af klorofyl og naturligt vitamin E som antioxidant. Det unikke indhold af klorofyl og oatinol forebygger dårlig ånde og hjælper med at opretholde en sund fordøjelse. Klorofyl hjælper med at opretholde et lavt niveau af kropslugt. Forskere ved Temple University i USA har med held anvendt klorofyl hos mennesker, til at støtte det naturlige forsvar mod dårlig ånde, kropslugt og ildelugtende urin og afføring.
Odour Aid kan anvendes til hunde, hvor man ønsker at forebygge dårlig ånde. Desuden virker Odour Aid også mod mikroorganismer længere nede i svælget. Odour Aid kan også anvendes hvis man ønsker at forebygge dårlig lugt fra afføring, urin og pels. Slutteligt kan Odour Aid også anvendes som støtte til et sundt fordøjelsessystem, ved at hjælpe med en god optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Odour Aid fås i en 500 ml flaske med et hygiejnisk pumpesystem og den kan række i op til 4 måneder (til 6 kg hund). Derudover fås Odour Aid også i en 250 ml flaske.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hunden på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hund hjulpet bedst muligt.

Hund: 4 ml pr. 6 kg/dag (der er 2 ml pr. pumpeslag).
Ofte kan doseringen nedsættes uden forringet effekt. Vi anbefaler at prøve sig frem og herved finde den passende dosering til den enkelte hund. Tilføres ovenpå hundens normale foder. Ryst flasken grundigt inden brug. Odour Aid har en grønlig farve pga. indholdet af klorofyl.

Hamp- og Havreolie, Klorofyl 6 mg/100 ml.

Analytiske bestanddele:
Råfedt 100 %.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Equidan Vetline

Vi sender dig gode tips, produktnyheder og andre spændende ting, som kun kommer i nyhedsbrevet.