Felistra Biotin 150 gram

DKK 189,00
(DKK 151,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Felistra Biotin til kat 150 gram
Varenummer:
430310
Vægt:
0,15 kg
Fanetypekategori
Kosttilskud
Felistra Biotin er til katten der ønskes en smukkere pelssætning på, samt optimering af huden, trædepuder samt negle. Felistra Biotin indeholder biotin af højeste kvalitet, som hurtigt kan optages af katten. Samtidig indeholder Felistra Biotin zink, som er af stor betydning for optageligheden af biotin. Omdannelsen af foderets nærringstoffer til byggelementer for pelsens beskaffenhed afhænger af en stabil forsyning med biotin. Biotin er en vigtig faktor i kattens hudstofskifte, og fremmer pelsskiftet således, at katten får en tyk og blank pels. Biotin er af afgørende betydning for dannelsen af keratin, som er speciel vigtig i dannelsen af hud, pels og negle. Zink og biotin er med til at give en skinnende og sund pels med en tykkere under-/overpels, kan være med til at afkorte fældnings perioder samt give stærke negle, trædepuder og mere elastisk og blød hud. Felistra Biotin indeholder 2,5 mg letoptagelig biotin pr. dosering (2 g – svarende til 5 kg kat).
Anvendes til katte, hvor der ønskes en optimering af keratindannelsen i hud, pels og negle, ved udfordringer med tørre og revnede trædepuder samt ved pelsskifte og/eller til en generel forbedring af pelsens struktur.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere katten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din kat hjulpet bedst muligt.

Kat: 2 g pr. 5 kg/dag. 1 måleske indeholder 4 g.
Iblandes foderet. Gives i minimum 5 uger. Kan gives som en kur på 6 uger, eller kontinuerligt ved øget behov.

Glukose, Laktose.

Analytiske bestanddele:
Vand 7 %, Råprotein 21 %, Råfedt 0.3 %, Råaske 12 %, Træstof 0.3 %, Natrium 1 %, Mangan 2000 mg/kg, Selen 15 mg/kg, Zink 6650 mg/kg, Biotin 1300 mg/kg.